Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 17 ετών και η Ελένη Μενεγάκη έστειλε τις ευχές της στη μεγάλη της κόρη

Πατούλια Κατερίνα
Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 17 ετών και η Ελένη Μενεγάκη έστειλε τις ευχές της στη μεγάλη της κόρη

Η Λάουρα Λάτσιου, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 και ήταν η πρώτη κόρη που αποκτούσε η παρουσιάστρια, μετά τον γιο της Άγγελο.

Η Λάουρα, ήταν το δεύτερο παιδί που απέκτησε η Ελένη Μενεγάκη στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και φέτος γίνεται 17 ετών.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γιορτάσω αυτή τη μέρα και με άλλον άνθρωπο αντί για το παιδί μου; Tέσσερις ημερομηνίες έχω που αυτές οι ημερομηνίες υπάρχουν και να πεθάνω. Σε ημέρα παιδιού μου, θα λέω σε σένα χρόνια πολλά αντί να έχω το παιδάκι μου εδώ να το φιλάω. Είστε καλά παιδιά εσείς οι υδρόχοοι. Να μου ζήσει το παιδάκι μου αλλά να μου ζήσει και ο Δημήτρης, που είναι νέο παιδάκι μου», είπε η Ελένη χαρακτηριστικά.

H σύμπτωση στα φετινά γενέθλια της Λάουρας είναι πως η κόρη της Ελένης έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με τον νέο της συνεργάτη, Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον οποίο η Ελένη αποκάλεσε νέο της παιδί.



Η Λάουρα, το καμάρι της Ελένης

Η Λάουρα, έχει μεγαλώσει πολύ και σε προηγούμενες δηλώσεις της η παρουσιάστρια δεν είχε κρύψει πως φαίνεται και στην ίδια απίστευτο το πόσο έχει ψηλώσει και μεγαλώσει η κόρη της:

«Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε. Θεέ μου, είναι το παιδί μου δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια», είχε πει η Ελένη μετά από νυχτερινή έξογδο σε θέατρο με τη μαμά και την κόρη της το 2020.



Ο νονός της Λάουρας

Νονός της Λάουρας είναι ο ζωγράφος Άγγελος ο οποίος μιλώντας το 2013 στην εφημερίδα Espresso είχε αποκαλύψει πως η βαφτισιμιά του σκεφτόταν να ακολουθήσει τα βήματά του.

«Πριν από έναν χρόνο η Λάουρα μου είπε ότι θέλει να γίνει ζωγράφος, είχε τότε πει ο ζωγράφος. Η γνωριμία του εικαστικού με την Ελένη Μενεγάκη έγινε πριν από χρόνια όταν η παρουσιάστρια ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο και μετατράπηκε σε μια καλή φιλία.

Μιλώντας για την Λάουρα στην εκπομπή της, η Ελένη είχε αποκαλύψει πως η Λάουρα ήταν το μόνο παιδί της που αγαπά την μαγειρική ενώ στα περσινά γενέθλια της η Ελένη είχε γράψει:


https://www.instagram.com/p/CLEShFMl0NV

«Όλο μου το είναι φωνάζει ποσό σ αγαπώ! Κορίτσι μου αγαπημένο θέλω να είσαι ευτυχισμένη ! Χρόνια σου πολλά Λάουρα! Σε λατρεύουμε ! 9/2/2005 ! #eleni #birthdaygirl #16 #τυχερημανουλα».

Η Λάουρα έχει λογαριασμό στο Instagram ο οποίος είναι ιδιωτικός όπως και της Βαλέριας, σε αντίθεση με το προφίλ του Άγγελου Λάτσιου το οποίο είναι ανοιχτό στο κοινό.

laouragenethlia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Άγγελος - Βαλέρια- Λάουρα: Τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη σε σπάνιες κοινές φωτογραφίες στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το πρόβλημα των παιδιών της και τον διάλογο με τον αδερφό της (video)

Ελένη Μενεγάκη: Εκείνη στην Αθήνα και οι κόρες της σε διακοπές στη Μάνη- Με ποιον είναι (photos)