MasterChef: Θα επιστρέψει στο παιχνίδι ο Χριστόφορος; - Το κοινό στο Twitter τον ζητά...πίσω

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Θα επιστρέψει στο παιχνίδι ο Χριστόφορος; - Το κοινό στο Twitter τον ζητά...πίσω

Αποκάλασε...σαύρες τους κριτές και ο πιο αγαπητός παίκτης έφυγε και οι τηλεθεατές σχεδόν απαίτησαν από το κανάλι την επιστροφή του. Πότε θα συμβεί αυτό και ποιοι είναι οι 4 παίκτες που εκείνος βλέπει για την τελική τετράδα;

Η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήδη από το τρέιλερ μας είχε προϊδεάσει ότι η χθεσινή αποχώρηση θα αφορούσε ένα αγαπημένο μέλος του MasterChef, όχι μόνο για τους συμπαίκτες του, αλλά και για το κοινό. Ο Χριστόφορος στην διαδικασία αποχώρησης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γρηγόρη (ο οποίος μίλησε για φιάσκο) και τον Βασίλη και αποχώρησε με χαμόγελο κάνοντας ένα επικό σαρδάμ αποκαλώντας τους κριτές...σαύρες. Το κοινό απαίτησε την επιστροφή του. Θα συμβεί αυτό; Και ποιους από τους παίκτες προβλέπει για την τελική 4άδα του διαγωνισμού μαγειρικής;


https://www.instagram.com/p/CaIhExuqIOM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tα...γαλλικά του Γρηγόρη και η αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά

Η χθεσινή ψηφοφορία για την κόκκινη ομάδα που ηττήθηκε από την πρώτη μεγάλη δοκιμασία, έφερε μεγάλη αναταραχή στο πλατώ, καθώς όλοι τα έβαλαν με τον Γρηγόρη ως αρχηγό αν και αναγνώρισαν τις αστοχίες των πιάτων στον Βασίλη και στον Χριστόφορο. Μία φράση της Καλλιόπης περί αρχηγού και ευθυνών, έφερε όμως και την αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος έσπευσε με αυστηρό τόνο να υπενθυμίσει στους επίδοξους σεφ πως ένας έχει την ευθύνη στις κουζίνες και εκείνος θα καθορίσει αν αποσύρει πιάτο και ποια θα επιλέξει για να σερβιριστούν από το μενού. Ο εγωισμός όμως και τα νεύρα του Γρηγόρη ήταν εμφανή σε κάθε σημείο της διαδικασίας και στο τέλος τα έβαλε με την ομάδα του: «Ότι γινόταν, θα ήθελα να μείνει μέσα στην ομάδα μου και δεν έγινε. Δεν άκουσα ούτε ένα ευχαριστώ. Πολλά πράγματα μπορεί να τα έχουν ακούσει οι αντίπαλοι και μπορεί να πατήσουν πάνω σε αυτά». Αυτή ήταν η μόνη φράση που ξεχωρίσαμε από τα απανωτά μπιπ και μπιπ που έβαλε η παραγωγή στα λόγια του, γιατί τους συμπαίκτες του, τους «στόλισε» κανονικά με τα γαλλικά του. Και το Twitter αντίστοιχα τον έχει μαζί με τον Δημήτρη στην κατηγορία των πιο αντιπαθητικών μέχρι στιγμής παικτών για τον χαρακτήρα τους.



Οι κριτές...σαύρες και η τελική πρόβλεψη του Χριστόφορου για την 4αδα

Η δοκιμασία των τριών για αντιγραφή πιάτου της pastry chef Εβίτας Παπαχαραλάμπους, έφερε δυστυχώς τον Χριστόφορο σε δεινή θέση, γιατί ήταν εκείνος που είχε την χαμηλότερη βαθμολογία και το πιο αποτυχημένο κέικ-τούρτα που ήταν το ζητούμενο. Ο πιο χαμογελαστός, cool και συμπαθής παίκτης του διαγωνισμού, αποχώρησε προκαλώντας λύπη όχι μόνο στο κοινό στο Twitter, αλλά και στους συμπαίκτες του και στους κριτές. Εκείνος τους ευχαρίστησε αλλά ένα σαρδάμ του, έφερε τρελό γέλιο στο πλατώ. Αντί να πεί ότι έχουν ωραίες αύρες, τους είπε... σαύρες και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.



Ο παίκτης από την Θεσσαλονίκη τους προσκάλεσε να πάνε στο μπαρ που διατηρεί στην πόλη, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί άμεσα. Το κοινό απαίτησε την επιστροφή του και όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες θα είναι ένας από τους τρείς παίκτες που σε ένα μήνα σχεδόν από τώρα θα επιστρέψει στην κουζίνα του MasterChef για να διεκδικήσει ξανά τη θέση του. Πάντως όταν αποχώρησε ο Χριστόφορος προέβλεψε και την τελική 4άδα του διαγωνισμού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, Πάνος, Γιάννος, Γρηγόρης και Φανή έχουν το ταλέντο να φτάσουν μέχρι το τέλος. Και με το γνωστό του χιούμορ είπε ότι τον έφαγαν τα πολλά...μερεμέτια που έκανε στη βουτυρόκρεμα του κέικ.


https://www.instagram.com/p/CaIm3RSKrQ2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κοινό τάχθηκε στο πλευρό του και τώρα τον περιμένει να επιστρέψει. Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια του κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διπλή αποχώρηση από το MasterChef 2022 με το καλημέρα: Έτσι αντέδρασε το Twitter (photos)

MasterChef: Το Twitter έβγαλε ήδη τον νικητή του διαγωνισμού - Η Μαργαρίτα Νικολαίδη επιστρέφει

Masterchef: Bρέθηκε ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη - Η ακτινογραφία στα...κόκκαλα και οι πρώτες ζήλιες