H Adriana Lima περιμένει το 3ο της παιδί και πήρε «εκδίκηση» από τον σύντροφό της

Κατερίνα Μπούσιου
H Adriana Lima περιμένει το 3ο της παιδί και πήρε «εκδίκηση» από τον σύντροφό της

Τον...κατατρόμαξε με το video της, αλλά ήταν ένας τρόπος να τον «εκδικηθεί» και εκείνη με τις φάρσες που της έχει κάνει στο παρελθόν. Μόνο που η εγκυμοσύνη της, είναι αληθινή! 

Δεν την άφηνε σε ησυχία με τις πλάκες του και έτσι το super model Αdriana Lima αποφάσισε να ανταποδώσει με τον τρόπο της, στον σύντροφό της και γνωστό παραγωγό Andre Lemmers και να τον αφήσει άφωνο. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έγινε με ένα πρωτότυπο τρόπο και το video έχει γίνει ήδη viral. Και μάλιστα ήταν το πρώτο στο TikTok, αφού μόλις πρόσφατα δημιούργησε προφίλ.


https://www.instagram.com/p/CZ-QprgFS0Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Περιμένοντας το 3ο της παιδί

Η βραζιλιάνα καλλονή, που έχει ήδη δύο κόρες, την Valentina που είναι 12 χρονών και την 9χρονη Sienna από τον γάμο της με τον Σέρβο μπασκεμπολίστα Marko Jaric με τον οποίο χώρισαν το 2016, εδώ και ένα χρόνο, έχει δεσμό με τον γνωστό παραγωγό Andre Lemmers. Το ζευγάρι ήδη συγκατοικεί εδώ και μερικούς μήνες, αλλά δεν περίμενε ότι τόσο γρήγορα θα μεγάλωνε την οικογένειά του. Στην γιορτή των ερωτευμένων, πριν από λίγες ημέρες, είχε γράψει στο Instagram ότι τον αγαπά περισσότερο και από την...σοκολάτα. Η Adriana Lima αποφάσισε να δείξει στον αγαπημένο της, το τέστ εγκυμοσύνης με έναν πρωτότυπο τρόπο. Έκανε ένα μικρό video με όλες τις φάρσες που εκείνος της έχει κάνει, τρομάζοντάς την σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους και βιντεοσκόπησε τη στιγμή που πηγαίνει στο κρεβάτι τους την ώρα που εκείνος μόλις έχει ξυπνήσει και του δίνει το τέστ. Η αντίδραση του είναι...επική.



H Lima, εκτός από top model με παγκόσμια ακτινοβολία είναι και επιχειρηματίας, αλλά πάνω από όλα, όπως λέει, είναι μαμά και: «Αυτή είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου. Έχω πια περισσότερα από όσα είχα ονειρευτεί». Και δίνει μία χρυσή συμβουλή προς νέες μαμάδες: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί όλη την ημέρα επιγκεντρώνεσαι στα παιδιά σου. Αλλά πρέπει να βρίσκεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Από το να περιποιηθείς το σώμα σου ή ακόμη και να πάς στο κομμωτήριο. Είναι απαραίτητο».



Βέβαια η Adriana Lima που κάποτε υπήρξε ένα από τα διασημότερα αγγελάκια της Victoria Secret, μαζί με την φίλη της Alessandra Ambrosio, στα 40 της χρόνια, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει εμφανισιασιακά, λόγω ηλικίας, μητρότητας και υποχρεώσεων, αλλά συνεχίζει να είναι μία καλλονή και περιζήτητη στον κόσμο της μόδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Boxing lover! Το πρόγραμμα γυμναστικής της Adriana Lima είναι… για δυνατούς παίκτες

Η Adriana Lima ποζάρει με το πιο sexy look ever και δεν σταματάμε να την κοιτάμε

Δεν μπορεί να υπάρχει αυτό το πρόσωπο! Δες την Adriana Lima σ' αυτήν την photo και θα υποκλιθείς

Photo credits: Associated Press/Instagram @adrianalima