Αθηνά Οικονομάκου: Η οικογενειάκη επιστροφή στο Γύθειο και η απίθανη πόζα με την κόρη της (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Αθηνά Οικονομάκου: Η οικογενειάκη επιστροφή στο Γύθειο και η απίθανη πόζα με την κόρη της (photos)

Στην πατρίδα της επέστρεψε η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον γιο της Μάξιμο και τη Sienna.

Στο αγαπημένο της Γύθειο επέστρεψε η Αθηνά Οικονομάκου αυτήν την ηλιόλουστη ημέρα και είχε μαζί της την οικογένειά της. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ο μικρός Μάξιμος και η ακόμα πιο μικρή Sienna, απήλαυσαν τον ήλιο και την παραλία του Γυθείου και η Αθηνά μας έδειξε τις μικρές εκείνες στιγμές ξεγνοιασιάς σε έναν τόπο που η ηθοποιός αγαπά πολύ.

Εκεί άλλωστε πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος της Αθηνάς στις 19/11/2017 λίγους μήνες πριν κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί, τον Μάξιμο που σύντομα θα γίνει τεσσάρων ετών.



Τις εντυπώσεις του 1 εκατομμυρίου followers της Οικονομάκου, έκλεψε η εντυπωσιακή οικογενειακή φωτογραφία αλλά και η ασπρόμαυρη πόζα της Αθηνάς με την κορούλα της.

oikonomakou oikogeneia 1

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη μητρότητα και η αλλαγή από το πρώτο στο δεύτερο παιδί είναι μεγάλη


https://www.instagram.com/p/CaKh8vVtbsX

Η διαφορά της πρώτης με τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Μιλώντας στο Καλό Μεσημεράκι, η Οικονομάκου παραδέχτηκε πριν μερικές ημέρες:

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολύ αγόρι. Στο δεύτερο δεν είχα πρόβλημα. Είναι μαγικό που ήρθε κορίτσι. Είναι διαφορετικό. Δεν έχω το άγχος που είχα στο πρώτο παιδί και τις αγωνίες. Το απολαμβάνω το παιδί αυτό πολύ διαφορετικά. Είμαι άλλη μαμά. Τώρα είμαι πιο ήρεμη και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της. Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ότι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά. Οι δυσκολίες είναι πολλές σε ένα νεογέννητο και όταν δεν ξέρεις και δεν έχεις και πολλή βοήθεια τρομερή ανασφάλεια», ενώ για τη σχέση των παιδιών της, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί της, την αγκαλιάζει, τη φιλάει, αλλά τώρα που η μικρή έχει αρχίσει λίγο και εκφράζεται και θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια τον βλέπω λίγο πιο προβληματισμένο. Σου λέει δεν είναι κουκλάκι για πάντα, δεν θα μείνει έτσι. Οπότε φαντάζομαι πως θα αλλάξει η συνθήκη», τόνισε η χαρούμενη μαμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ποζάρουν αγκαλιά στα χιόνια και ενθουσιάζουν το Insta

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει τους κοιλιακούς της 8 μήνες μετά τη δεύτερη γέννα και το Insta σχολιάζει