Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το μανικιούρ που κολακεύει κάθε γυναίκα

Μαρία Ροδίτη
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το μανικιούρ που κολακεύει κάθε γυναίκα

Η ηθοποιός είπε «ναι» στο πιο διαχρονικό και κομψό μανικιούρ που δεν είναι άλλο από… το κόκκινο!

Αν παρατηρήσεις λίγο το Instagram και κυρίως τα Stories της Αθηνάς Οικονομάκου θα καταλάβεις ότι συχνά-πυκνά επισκέπτεται το nail bar για να φροντίσει τα νύχια της. Η ηθοποιός – έτσι κι αλλιώς- είναι πάντα περιποιημένη, οπότε… δεν υπήρχε περίπτωση να μην ισχύει το ίδιο και για το μανικιούρ της.

Παρατηρώντας τη, λοιπόν, εμείς εδώ στο Queen.gr έχουμε καταλάβει ότι η Αθηνά λατρεύει τα minimal nail art δείχνοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία μάλιστα στις γαλακτερές αποχρώσεις. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, η ηθοποιός είπε «ναι» σε ένα έντονο χρώμα, που κολακεύει κάθε γυναίκα: στο κόκκινο.

KAINOYRGIOU MANIKIOUR

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο chic μανικιούρ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Αθηνά Οικονομάκου με κόκκινο μανικιούρ

Με ένα τεράστιο χαμόγελο και το νέο κόκκινο μανικιούρ της πόζαρε στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός επέλεξε τη μονοχρωμία στα νύχια της και το χρώμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας ή τόνου επιδερμίδας: το κόκκινο.

oikonomakou kokkina nyxia

Η Αθηνά, όπως βλέπεις στη φωτογραφία, έχει αφήσει τα νύχια της να μακρύνουν αρκετά και έχει επιλέξει το αμυγδαλωτό σχήμα, το οποίο αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το μανικιούρ της, ενώ κάνει και τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

Shopping time… για κόκκινα βερνίκια

Αν κι εσύ δεν ήξερες ποιο θα είναι το επόμενο μανικιούρ σου, μήπως να κάνεις copy the nail look της Αθηνάς Οικονομάκου; Και ραντεβού να μη βρεις στη μανικιουρίστ σου, πάντως, μπορείς να βάψεις τα νύχια σου κόκκινα μόνη σου.



Αρκεί, βέβαια, να έχεις το κατάλληλο κόκκινο βερνίκι νυχιών. Και επειδή θέλω να έχεις… επιλογές, σου βρήκα όχι ένα, όχι δύο, αλλά 11 κόκκινα βερνίκια νυχιών μόνο για εσένα! Ανακάλυψέ τα στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ