Το παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή και η φήμη για νέο σύντροφο

Το παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή και η φήμη για νέο σύντροφο

Η φήμη πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει νέο αγόρι, κυκλοφορεί έντονα αλλά η ίδια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Μια περίοδο μεγάλων αλλαγών στην προσωπική της ζωή βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου τους τελευταίους μήνες.

Ο χωρισμός από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά από 2,5 χρόνια σχέσης κόστισε πολύ στην παρουσιάστρια και δεν το έχει κρύψει και στον αέρα της εκπομπής της.

Κι ενώ η Κατερίνα εξήγησε και ανήμερα της γιορτής των Ερωτευμένων τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, οι φήμες την θέλουν να κάνει εμφανίσεις με νέο συνοδό.

Το μήνυμα στην Γιορτή του Έρωτα:

«Δεν γιορτάζω φέτος, στα χειρότερά μου είμαι, εγώ χαίρομαι να γιορτάζουν οι άλλοι βέβαια, αρκεί να έχουν κάνει τις σωστές επιλογές», είπε η Κατερίνα, η οποία πριν μερικές ημέρες ολοκλήρωσε και την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων λίγο πριν τα 37α γενέθλιά της.

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι πέρασε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου - Συνάντηση με άρωμα... Σασμού



Το παράπονο για τις φήμες περί νέου συντρόφου

Μιλώντας για την σχέση του Αλέξη Παππά, ο οποίος δηλώνει φίλος με την φιναλίστ του Bachelor Άννα, την κοπέλα την οποία τελικά δεν επέλεξε αλλά προτίμησε να δώσει το τελευταίο του τριαντάφυλλο στην Αθηνά New York, η Κατερίνα μίλησε και για την προσωπική της ζωή και για τους νέους συντρόφους που της χρεώνουν:

«Να ρωτήσω κάτι, γιατί εγώ όταν με βλέπουν με έναν φίλο, μου τον χρεώνουν και όλοι οι άλλοι είναι φίλοι, εγώ απλά αναρωτιέμαι γιατί με όποιον βγαίνω, μου τον χρεώνουν. Μόνο εγώ όταν βγαίνω με φίλους, λένε ότι είναι σύντροφοι», είπε με παράπονο η Κατερίνα.

Πάντως, ακόμα κι αν υπάρχει νέο φλερτ, η Κατερίνα δύσκολα θα το παραδεχτεί ενώ αυτή την εβδομάδα διέγραψε οριστικά και τις κοινές φωτογραφίες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Εν τωμεταξύ, λίγες ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που η παρουσιάστρια εξήγησε πως «έφαγε» πόρτα σε νυχτερινό μαγαζί του Παγκρατίου στο οποίο δεν της επέτρεψαν να μπει γιατί ήταν γεμάτο ενώ δεν μπήκε μαζί της και ο Νίκος Κοκλώνης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη