Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι πέρασε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου - Συνάντηση με άρωμα... Σασμού

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι πέρασε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου - Συνάντηση με άρωμα... Σασμού

Μετά το μυστήριο με τα 300 τριαντάφυλλα, η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μια ρομαντική βραδιά χωρίς Βαλεντίνο.

Χτες, ήταν η πρώτη χρονιά μετά από 3 χρόνια που η Κατερίνα Καινούργιου δεν γιόρτασε την Ημέρα των Ερωτευμένων, τουλάχιστον όχι με Βαλεντίνο.

«Δεν γιορτάζω φέτος, στα χειρότερά μου είμαι»

Η παρουσιάστρια, μετά τον χωρισμό της, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της πως όχι μόνο δεν γιορτάζει αλλά δεν είναι καν στα καλύτερά της:

«Δεν γιορτάζω φέτος, στα χειρότερά μου είμαι, εγώ χαίρομαι να γιορτάζουν οι άλλοι βέβαια, αρκεί να έχουν κάνει τις σωστές επιλογές», είπε η Κατερίνα χαρακτηριστικά.Πώς γιόρτασε η Κατερίνα Καινούργιου

Πάντως, η παρουσιάστρια του Alpha δεν έμεινε κλεισμένη στο σπίτι κι έκανε μια νυχτερινή έξοδο στο μαγαζί του αγαπημένου της Δανάης Παππά. Η Θοδώρα του Σασμού και η Κατερίνα Καινούργιου έχουν γίνει πολύ καλές φίλες.

Η Κατερίνα βρέθηκε στο μαγαζί του Λάμπρου Λάζαρη και πόζαρε μαζί με το ταίρι της για τη βραδιά, την Δανάη Παππά!

Το μυστήριο με τα 300 τριαντάφυλλα

Η παρουσιάστρια είχε λάβει ανήμερα της Γιορτής των Ερωτευμένων ένα μπουκέτο με 300 κατακόκκινα τριαντάφυλλα αλλά δεν επανήλθε ποτέ στο θέμα και δεν αποκάλυψε τελικά ποιος ήταν ο αποστολέας.Πριν την αποκάλυψη πως δεν γιορτάζει ανήμερα της Γιορτής των Ερωτευμένων, η Καινούργιου μίλησε και για τα 300 κατακόκκινα τριαντάφυλλα τα οποία έλαβε. Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, όχι μόνο δεν γνώριζε τον αποστολέα των λουλουδιών αλλά αρχικά θεώρησε πως τα τριαντάφυλλα έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τα 300 τριαντάφυλλα που έλαβε και το παράπονο

Πώς είχε γιορτάσει την Ημέρα των Ερωτευμένων η Καινούργιου πριν έναν χρόνο;

Με μια τρυφερή αφιέρωση και με ένα Post με τον πρώην αγαπημένο της, είχε γιορτάσει η Κατερίνα τον Άγιο Βαλεντίνο το 2021

«Πολύ πριν σε γνωρίσω ...σε περίμενα #myforeverlove @philippos_tsangrides (τότε που ταξιδεύαμε ). Ν' αγαπάτε και ...ν' αγαπιέστε», είχε γράψει η παρουσιάστρια πριν έναν χρόνο ακριβώς, σε ένα post που παραμένει στον λογαριασμό της στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CLSEAuChDuS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη