Σε σύγχυση η Μαρία Σολωμού - Οι «οιωνοί» για το μέλλον της ήρθαν από το ραδιόφωνο

Νατάσσα Σχοινά
Σε σύγχυση η Μαρία Σολωμού - Οι «οιωνοί» για το μέλλον της ήρθαν από το ραδιόφωνο
Η ηθοποιός δεν μπορούσε να διαχειριστεί το 22.02.2022 και ειδικά τη σκέψη του 22:22 στο ρολόι συνδυαστικά.

Ακόμα και να μην ακολουθείς τη Μαρία Σολωμού στο Instagram, αρκεί και μόνο να έχει τύχει να ρίξεις μία ματιά για να καταλάβεις ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ χιούμορ. Της αρέσει να τρολάρεται. Έχει έντονο (αυτό)σαρκασμό και δύσκολα θα αποκαλέσεις τις αναρτήσεις ή τα stories της «βαρετά».

Η 47χρονη ηθοποιός ανοίγει την κάμερα του κινητού και συχνά διακωμωδεί καταστάσεις της καθημερινότητας, οπότε μία περίσταση όπως η χτεσινή με τα δυάρια ημερομηνιακά και ωρολογικά, ήταν ό,τι χρειαζόταν για να σχολιάσει.

Σε σύγχυση η Μαρία Σολωμού με τα δυάρια

Η Σολωμού που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο αυτοκίνητο, άρχισε να τραβάει μία σειρά από βίντεο με το κινητό της που το είχε στήσει μπροστά της, την ώρα που ακούγονταν τα τραγούδια του ραδιοφώνου. Καθώς έπαιζε το ένα λυπητερό τραγούδι μετά το άλλο, η ηθοποιός άρχισε να απελπίζεται και να εκλαμβάνει τα τραγούδια ως οιωνούς για το μέλλον της. Σαν το σύμπαν να ήθελε κάτι να της πει.



Το πρώτο τραγούδι που έτυχε να ακουστεί από το ραδιόφωνο ήταν η «Οδός Ονείρων» από Μαρίνο και Γαλάνη και η Σολωμού γρήγορα αντέδρασε: «Όχι, όχι. Φύγε κι εσύ τώρα. Δε βλέπεις την κατάστασή μου; Μα τι μου ‘λαχε σήμερα; Όχι, όχι, δε θέλω τόση θλίψη». Αλλά το θέμα συνεχίστηκε...




Τα «Μάγια» της Ζόζεφιν δεν τα ήθελε.




Το επόμενο δεν το ήξερε. Όταν, όμως, άκουσε ότι το παρεπόμενο ήταν «Το Παλιό μου Παλτό», κάπου εκεί ξέσπασε. «Καταλαβαίνετε το μέλλον μου, το σύμπαν τι μου λέει; Το παλιό μου παλτό πάλι θα ακούω; Δε θέλω το παλιό μου παλτό. Θέλω ένα καινούργιο πια», είπε έξαλλη στην κάμερα.



«Τι καημός είναι αυτός, Παναγία μου, σήμερα. Παιδιά, τον νου σας σήμερα. Θα έρθει η ώρα 22:22. Κάντε μία μικρή προσευχούλα. Ό,τι κάνετε σταματήστε το εκείνη την ώρα, γιατί ό,τι ευχόμαστε σήμερα είναι ανοιχτά όλα τα πεδία. Τα σύμπαντα τα ακούνε όλα. Είναι λέει μέρα – καθρέφτης. Καθρεφτίζεται το μέλλον μας. Αν είναι αυτό εμένα το μέλλον μου, δεν πάω να πετάξω ελεύθερη από κάπου ψηλά; Δεν κουμπώνει τίποτα. Αλλά παρόλα αυτά, εγώ προσπαθώ να κρατήσω θετική (ενέργεια). Μη με βλέπετε έτσι που κοντεύω να τρελαθώ. Δε με βοηθάει ούτε η μουσική σήμερα», συνέχισε η ηθοποιός.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαρία Σολωμού πήρε τα βουνά! Η ειδυλλιακή εξόρμηση στον Όλυμπο (photos)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει γυμναστική και η Μαρία Σολωμού την τρολάρει (photos)

Το καλοκαίρι της Μαρίας Σολωμού ήταν η χαρά της ζωής (photos)