Η Jennifer Lawrence έγινε μαμά για πρώτη φορά

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Lawrence έγινε μαμά για πρώτη φορά

Γεννητούρια στο Hollywood!

Η Jennifer Lawrence είναι μαμά! Η βραβευμένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στο Los Angeles σύμφωνα με τα δημόσια έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ ενώ δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό το πότε ακριβώς ήρθε στον κόσμο το μωρό ή ποιο είναι το φύλο του.

Σε πελάγη ευτυχίας η Jlaw

Μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα νέα της γέννησης του παιδιού της όμως η 31χρονη φέρεται να είναι πανευτυχής. Αυτό είναι το πρώτο παιδί της Lawrence, καρπός του γάμου της με τον ιδιοκτήτη γκαλερί, Cooke Maroney με τον οποίο παντρεύτηκε στο Rhode Island τον Οκτώβριο του 2019.

Η Page Six ήταν η πρώτη που επιβεβαίωσε τη σχέση της Lawrence με τον αγαπημένο της τον Ιούνιο του 2018και η προξενήτρα του ζευγαριού ήταν η κολλητή της Jennifer, Laura Simpson.

Μιλώντας για τον σύζυγό της τον Ιούνιο του 2019 στο podcast Naked with Catt Sadler, η Jennifer τον περιέγραψε ως τον καλύτερο άνθρωπο που έχει γνωρίζει και τόνισε πως θεωρεί τιμή της που έγινε μία Maroney.



Μιλώντας τον Δεκέμβριο του 2021 στο Late Show, η εγκυμονούσα Lawrence αποκάλυψε πως πέρασε τα τρία χρόνια απουσίας από την βιομηχανία του θεάματος στο κρεβάτι!

Nέα ταινία, νέα ζωή

Η Lawerence επέστρεψε τελικά με την βραβευμένη ταινία Dont Look Up στη ενεργό δράση, στο πλευρό του Leonardo Di Caprio.

Η Jennifer και ο αγαπημένος της έχουν ένα σπίτι στο Manhatta αλλά έψαχναν νέο σπίτι για την οικογένειά τους που θα μεγάλωνε ενώ διατηρούν σπίτι και στο Beverly Hills.

Η Jennifer είχε σχέση στο παρελθόν με τον ηθοποιό Nicholas Hoult από το 2010 ως το 2014 και με τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky από το 2016 ως το 2017.
Μιλώντας για το παιδί της, η Lawrence εξήγησε πως θέλει να προστατεύσει την ιδιωτικότητά του με όσο περισσότερο μπορεί ενώ για τον σύζυγό της και τον γάμο είχε πει:

«Δεν ήμουν στη φάση να παντρευτώ. Γνώρισα όμως τον Cooke και το ήθελα πολύ, ήθελα να δεσμευτούμε, είναι ο καλύτερός μου φίλος και τον θέλω νόμιμα στο πλευρό μου για πάντα. Βρίσκεις το πιο αγαπημένο σου άτομο στον κόσμο και απλά δεν μπορείς να τον αφήσεις, έπρεπε να πω το ναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η εγκυμονούσα Jennifer Lawrence με το απόλυτο χρυσό look στην πρεμιέρα του Don't Look Up