Όλγα και Στυλιανός αχώριστοι μετά το GNTM (photos)

Όλγα και Στυλιανός αχώριστοι μετά το GNTM (photos)

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν το κρύβει.

Μπορεί η Κυβέλη Χατζηευστρατίου να αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του φετινού Greece’s Next Top Model (GNTM) ωστόσο η δεύτερη φιναλίστ, Όλγα Ντάλλα κατάφερε να κερδίσει πολλά περισσότερα από το μεγάλο έπαθλο. Παρότι η Όλγα έφτασε μια ανάσα πριν τη νίκη, πήρε τελικά τη δεύτερη θέση ωστόσο το μέλλον της στο modeling προμηνύεται λαμπρό.

Το νεαρό μοντέλο γνώρισε τονΣτυλιανό Φλωρίδη κατά τη διάρκεια του reality, με τον οποίο είναι ζευγάρι μέχρι και σήμερα. «Ο Στυλιανός είναι ένας τέλειος άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι. Τον έχουν γνωρίσει! Μάλιστα, πριν αποχωρήσει, του είχα ζητήσει να στείλει μήνυμα στον αδερφό και τη μαμά μου να τους πει ότι είμαι καλά και εν τέλει έμαθα ότι τους πήρε τηλέφωνο και μιλούσαν 2-3 ώρες. Είναι πολύ χαρούμενοι οι γονείς μου» είχε δήλωσε πρόσφατα η Όλγα Ντάλλα.

Ο Στυλιανός είχε δημοσιεύσει την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το άλλο μου ολόκληρο».

https://www.instagram.com/p/CX3fPbWNuI1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλγα και Στυλιανός full in love σε πρωινή έξοδο

ntalla6

Tο ζευγάρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στους Άγιους Αναργύρους. Τα μοντέλα έδειχναν εμφανώς ευδιάθετα και φορούσαν casual outfit μιας και έκαναν τα ψώνια τους στο super market. H Όλγα Ντάλλα φόρεσε επιτυχώς το total black look ενώ ο Στυλιανός επίλεξε τζιν παντελόνι και γκρι πουλόβερ.

ntalla5

Πηγή κεντρικής: olga_ntalla

Πηγή φωτογραφιών: NDP



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: