Η Τζένη Μπαλατσινού έντυσε τον γιo της για τις Απόκριες και ο μικρός είναι γλυκύτατος

Κατερίνα Μπούσιου
Η Τζένη Μπαλατσινού έντυσε τον γιo της για τις Απόκριες και ο μικρός είναι γλυκύτατος

Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Κικίλια junior και τη στολή που του αγόρασε η μαμά του. 

Το Τριώδιο ήδη έχει ανοίξει και αρκετοί ξεκίνησαν να ντύνουν τα παιδιά τους γαι τα διάφορες αποκριάτικες εξορμήσεις τους, όσο φυσικά μας επιτρέπει και η πανδημία. Η Τζένη Μπαλατσινού μας αποκάλυψε ήδη πως έντυσε τον μικρότερο γιο της Παναγιώτη στην καθιερωμένη βόλτα τους στο πάρκο του Ζαππείου που είναι κοντά στο σπίτι τους και ο μικρός έχει «άγριες» διαθέσεις.


https://www.instagram.com/p/CZUBh4PLyfQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τίγρη η μαμά, ποδοσφαιριστή ο μπαμπάς

Ο...πρωινός τίγρης, γράφει στην ανάρτηση της στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού δείχνοντας τον γλυκύτατο γιο της με την στολή του να παίζει στο πάρκο. Ο μικρός Παναγιώτης είναι ένα παιδί που συνέχεια χαμογελά και με την μαμά του, σχεδόν κάθε μέρα βρίσκονται στο Ζάππειο για τις βόλτες τους και τα παιχνίδια τους. Παρά την ηλικία του είναι δραστήριος και σίγουρα μεγαλώνοντας θα ακολουθήσει τον αθλητισμό.

balatsinou tigris

'Αλλωστε ο Βασίλης Κικίλιας φρόντισε πριν από λίγες ημέρες να τον βαφτίσει και επίσημα «Aεκτζή» φορώντας του ένα φούτερ με το σήμα της ομάδας. Εννοείται βέβαια ότι έχει ξεκινήσει από τώρα με μία παιδική μπάλα του μπάσκετ να του κάνει ιδιωτικές προπονήσεις, ευελπιστώντας μεγαλώνοντας να τον δει, ακόμη και να παίξει μαζί του στο παρκέ για να θυμηθεί και ο ίδιος τις αθλητικές δόξες του παρελθόντος.


https://www.instagram.com/p/CaKQxOSMXoN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Κικίλιας junior ο οποίος γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων το 2020, είναι το τέταρτο παιδί της και ο καρπός του μεγάλου της έρωτα με τον Βασίλη Κικίλια. Σε μία από τις σπάνιες φορές που δημοσιοποιεί θέματα της προσωπικής της ζωής, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια, είχε εκμηστηρευτεί στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν και λίγο μετά τον τοκετό: «Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε κάποια δυσκολία και την υποβάθμιζα, δεν ήθελα να σκέφτομαι αρνητικά. Ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου, ζήτησε δεύτερη γνώμη και αν δεν το είχε κάνει δεν θα είμαστε τόσο καλά προετοιμασμένοι. Μπήκα να γεννήσω και δεν το ήξερε κανένας, ούτε τα παιδιά μου. Πήρα μόνο την μοναχή μου στην Πάτμο τηλέφωνο. Ήμουν πολύ τυχερή, όλα πήγαν καλά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζένη Μπαλατσινού: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της Αλεξάνδρας

Τζένη Μπαλατσινού: «Πήρα άδεια από τις κόρες μου για να πω το ναι στον Κικίλια» (video)

Η ξεχωριστή μπομπονιέρα για τη βάφτιση του γιου των Μπαλατσινού-Κικίλια