Η ξεχωριστή μπομπονιέρα για τη βάφτιση του γιου των Μπαλατσινού-Κικίλια

Η ξεχωριστή μπομπονιέρα για τη βάφτιση του γιου των Μπαλατσινού-Κικίλια

Ο νεοφώτιστος Παναγιώτης-Aντώνιος βαπτίστηκε στην Πάτμο σε πολύ στενό κύκλο.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού αφού βάπτισαν το μωρό τους στην Πάτμο. Ο Κικίλιας junior έλαβε το όνομα Παναγιώτης-Αντώνιος στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο.

Στενοί φίλοι του ζεύγους καθώς και τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού (Αμαλία, Μάξιμος και Αλεξάνδρα) έδωσαν το «παρών» στην τελετή. Νονοί του μικρού ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού Ηλίας Καντζούρης, η καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος, ανήμερα των 14ων γενεθλίων του.

https://www.instagram.com/p/CRL0qEULcOg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τζένη Μπαλατσινού: Η αυθόρμητη τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια και οι ευχές



Η λιτή αλλά εντυπωσιακή μπομπονιέρα

Ένα λευκό gift box με έναν μπλε ιππόκαμπο και το όνομα του νεωφότιστου επέλεξαν να δωρίσουν στους ελάχιστους καλεσμένους της βάπτισης οι ευτυχείς γονείς. Το συγκεκριμένο θέμα που επέλεξαν για τον στολισμό της βάπτισης είναι μια φανταστική, καλοκαιρινή ιδέα για την βάπτιση του παιδιού σου ή για το βαφτιστήρι σου. Το μπλε χρώμα είναι must για τα αγόρια και άκρως καλοκαιρινό.

mpomponiera

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε Η Τζένη στην γέννα

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2019, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Αυτό είναι το τέταρτο παιδί της Μπαλατσινού, η οποία είναι μαμά της Αλεξάνδρας, της Αμαλίας και του Μάξιμου. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη Γραμμέλη, στην εκπομπή Pop Up στον Alpha, αποκάλυψε το γιατί το εξιτήριο ήρθε κάποιες εβδομάδες μετά τον τοκέτο.

Η Τζένη, σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, είχε έναν δύσκολο τοκετό, ωστόσο έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και όλα πήγαν καλά για την ίδια και τον νεογέννητο γιο της.

Πηγή κεντρικής: @jennybalatsinou

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας βάφτισαν τον γιο τους - Οι πρώτες φωτογραφίες!

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές φωτογραφίες από στολισμούς βάπτισης με θέμα "Ιππόκαμπος", μια υπέροχη επιλογή για αγοράκια.