Ο λόγος που ο Pete Davidson απενεργοποίησε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram

Ιωάννα Τζανή
Ο λόγος που ο Pete Davidson απενεργοποίησε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram

Λίγες μόνο ημέρες αφότου επανήλθε στην εφαρμογή, ύστερα από 4 χρόνια αποχής.

Ο Pete Davidson διέγραψε για άλλη μια φορά τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες αφότου οι fans του Kanye West ισχυρίστηκαν ότι επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγο της συντρόφου του Kim Kardahian μέσω της εφαρμογής.

Από το απόγευμα της Τετάρτης (23/2), η σελίδα του Davidson στο Instagram είναι εκτός λειτουργίας. Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο κωμικός είχε κοινοποιήσει ένα απόσπασμα από την ταινία του Martin Scorsese «Ο Βασιλιάς της Κωμωδίας», στην οποία ο Robert De Niro, ως wannabe κωμικός, ισχυρίζεται: «Καλύτερα να είσαι βασιλιάς για μια νύχτα παρά να σκας για μια ζωή».

kanye west julia fox kim kardashian5

Ο Pete Davidson ψάχνει σπίτι για την Kim και η Julia Fox θέλει να γίνει η νέα Kardashian!

Οι θαυμαστές του ράπερ υπέθεσαν αμέσως ότι η συγκεκριμένη δημοσίευση απευθυνόταν στον Kanye West και ήταν ένα υπονοούμενο εν μέσω του... δράματος που ζει για τα μάτια της Kim Kardashian.


https://www.instagram.com/p/CaQVl9jI-pX

Μετά τα επιθετικά μηνύματα που δέχτηκε, ο 28χρονος έσβησε τον λογαριασμό του, χωρίς να δώσει καμία εξήγηση.

Ο 28χρονος Davidson έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Τετάρτης, μοιράζοντας με τους followers του ένα απόσπασμα από την επερχόμενη ταινία του «The Home».

Ο κωμικός ηθοποιός επανενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Instagram πριν από λίγες ημέρες, μετά από τέσσερα χρόνια... αποχής, ενώ μια μέρα αφότου επανήλθε, ο Kanye West τον ακολούθησε.



Η επιστροφή του Pete Davidson στο Instagram

Ο Pete Davidson επανήλθε πριν από λίγες ημέρες στο Instagram, ύστερα από την αποχώρησή του από την πλατφόρμα στα τέλη του 2018.

«Ο Pete προφανώς δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά σε μια κατάσταση όπως αυτή και ακόμα προσπαθεί να βρει πώς να αντεπεξέλθει σε όλη αυτή την κατάσταση», είπε μια πηγή στο HollywoodLife σχετικά με τα συναισθήματα του Pete Davidson για τα δημόσια ξεσπάσματα του Kanye West εναντίον του.

Και συνέχισε:

«Ο Pete δε φοβάται τον Kanye, αλλά εύχεται όλο αυτό το δράμα να μην άγγιζε την Kim. Το καλύτερο πράγμα που ξέρει να κάνει ο Pete είναι απλώς να είναι στο πλευρό της Kim και να προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο υποστηρικτικός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H αντίδραση του Pete Davidson στις απειλές του Kanye West για τα μάτια της Kim είναι επική

Τώρα έχουμε και απειλές του Kanye West προς τον Pete Davidson μέσω της μουσικής