Η Μαρία η «Αγρότισσα» του GNTM άλλαξε τελείως τα μαλλιά της - Αυτό είναι το νέο look

Η Μαρία η «Αγρότισσα» του GNTM άλλαξε τελείως τα μαλλιά της - Αυτό είναι το νέο look
Η Μαρία Μιχαλοπούλου ένιωσε την ανάγκη να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Το κοινό γνώρισε τη Μαρία Μιχαλοπούλου μέσα από το Greece’s Next Top Model 2 ως την «Αγρότισσα Μαρία». Ο λόγος – το ότι η ίδια δουλεύει στη λαϊκή με τον πατέρα της. Μέσα στο σόου είχε αποσπάσει αρκετά θετικές κριτικές από τους κριτές και είδε τη δημοφιλία του κόσμου να ανεβαίνει επεισόδιο με το επεισόδιο κι ακόμα περισσότερο όταν βγήκε από το παιχνίδι. Πλέον, ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει πάνω από 80 χιλιάδες followers, οι οποίοι αναμένουν πότε θα αποφασίσει να κάνει την κάθε επόμενη ανάρτησή της.

Αυτήν τη φορά, η Μιχαλοπούλου αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αφήνοντας πίσω της την παλιά της εικόνα και τολμώντας ένα hair look που δεν έχει καμία σχέση με τα όσα έχουμε συνηθίσει από εκείνη.

Το νέο κούρεμα της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Η «Αγρότισσα» του GNTM, λοιπόν, αποχωρίστηκε τα καστανά της μαλλιά για να υιοθετήσει μία πιο ροκ εμφάνιση. Έτσι, κόντυνε αρκετά τα μαλλιά της σε pixie cut και τα «άνοιξε» στο χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CZ9o_7HLcsO

«Εγώ με γουστάρω έτσι, αλλά έχω ακούσει κάποια ωραία σχόλια με τι μοιάζω, όπως αποκριάτικο σφάλμα, που λέει και ο αδερφός μου, ακούω και τα δικά σας σχόλια», έγραψε η Μιχαλοπούλου.

Η ασπρόμαυρη φωτογράφιση της Μιχαλοπούλου

Η Μαρία Μιχαλοπούλου γενικά κάνει αναρτήσεις που τραβούν τα βλέμματα στο Instagram. Άλλωστε, είναι ένα κορίτσι που δεν του αρέσει να βαριέται και το βγάζει και μέσα από τις αναρτήσεις του. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, το μοντέλο ανέβασε ένα ασπρόμαυρο post, στο οποίο ποζάρει γυμνή και βυθισμένη μέσα στο μπάνιο. Πολύ γρήγορα, η εν λόγω ανάρτηση συγκέντρωσε 9.000 likes και πληθώρα σχολίων που τη σύγκρινε μέχρι και με την Κλεοπάτρα.

https://www.instagram.com/p/CZpgLWeLTug

Συνέχισε παρακάτω για να δεις όλες τις φωτογραφίες με το νέο look.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαρία Μιχαλοπούλου: Κάνει yoga και το σώμα της είναι απλά θεϊκό

Η topless φωτό της Μαρίας της «αγρότισσας» που θα άφηνε άφωνο το GNTM

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Όταν βγήκα από το GNTM το σοκ ήταν τεράστιο»