Η Υβόννη Μπόσνιακ ξεκίνησε διατροφή και αποκάλυψε το βάρος της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Υβόννη Μπόσνιακ ξεκίνησε διατροφή και αποκάλυψε το βάρος της

Το μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά χάρη στις διατροφικές της επιλογές.

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην εγχώρια showbiz. To μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας αγαπά τον υγιεινό τρόπο ζωής και προσπαθεί να διατηρεί τις ισορροπίες στην καθημερινότητά της. Η Υβόννη λατρέυει την μαγειρική και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται συνταγές με τους ακόλουθούς της στο Instagram, οι οποίοι την συγχαίρουν για τις διατροφικές προτάσεις της.

«Αλήθεια δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται! Λίγο το μαύρισμα, λίγο η πόζα, λίγο το φίλτρο και λίγο το μάζεμα στο photoshop… Κατά τα άλλα προσέχουμε κάνοντας διατροφή και περπάτημα», είχε γράψει η Υβόννη Μπόσνιακ σε follower ο οποίος την είχε ρωτήσει πώς διατηρείται στα κιλά της. Το μοντέλο προσπαθεί να κάνει 40 λεπτά περπάτημα με άδειο στομάχι όποτε ευκαιρεί και αποφεύγει τους υδατάνθρακες. Συγκεκριμένα η Υβόννη προσπαθεί να μην τρώει πατάτες ή ψωμί μετά τις 4 το απόγευμα.

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να στερούμαστε γεύσεις, γιατί τότε ίσως γυρίσει μπούμερανγκ», έχει δηλώσει η Υβόννη σε παλαιότερη συνέντευξή της. Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της είναι πως μέσα στην ημέρα τρώει πολλά, μικρά γεύματα ώστε να έχει την αίσθηση κορεσμού, αποφεύγοντας τα ανθυγιεινά σνακ.

yvoni1

Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε το must-have κομμάτι των διακοπών

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκάλυψε πόσο ζυγίζει

https://www.instagram.com/p/CL4TB4rDsii/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νέους διατροφικούς στόχους έθεσε για αυτή τη χρονιά η Υβόννη Μπόσνιακ, αποκαλύπτοντας ότι ξεκίνησε διατροφή. Το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και δεν δίστασε να αναφέρει πως ζυγίζει 68 κιλά. H Yβόννη επέλεξε μια πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο από την σειρά γευμάτων της διατροφολόγου Δέσποινας Καϊσίδου, δίνοντάς μας έμπνευση για το επόμενό μας γεύμα. Tο μόνο σίγουρο είναι πως κι αυτό το καλοκαίρι το bikini body της Υβόννης Μπόσνιακ αναμένεται να μας αφήσει άφωνες.

Πηγή κεντρικής: yvonini



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τι ακριβώς τρώει η Υβόννη Μπόσνιακ για να διατηρεί τις αναλογίες της.