Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε το must-have κομμάτι των καλοκαιρινών διακοπών

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε το must-have κομμάτι των καλοκαιρινών διακοπών

Το μοντέλο-σχεδιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με ακαταμάχητο στυλ.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν του νέου show στιλιστικών μεταμορφώσεων, "Style Me Up" όπου βρισκόταν στην κριτική επιτροπή, η Υβόννη Μπόσνιακ κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το πρώην μοντέλο και creative director του brand "Υvonne Bosnjak" απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο και την μονάκριβη κόρη τους. Η σχεδιάστρια είναι πιο όμορφη από ποτέ ενώ δεν παύει να μας εμπνέει καθημερινά με τις στυλάτες beachwear εμφανίσεις της.

Η Υβόννη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με το προφίλ της στο Instagram να είναι γεμάτο με υπέροχες on και off duty εικόνες. Οι γνώσεις που διαθέτει άλλωστε σε θέματα στυλ είναι πολλές αφού βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο της μόδας τόσο ως μοντέλο αλλά και ως σχεδιάστρια.

Υβόννη Μπόσνιακ: Ποζάρει με hot μαγιό και οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν (photos)

yvoni1

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μια κούκλα ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το καφτάνι που ζηλέψαμε-Πώς θα το φορέσεις

Αέρινο και ελαφρά διάφανο (τόσο όσο πρέπει), αποτελεί ιδανική ενδυματολογική επιλογή για την παραλία και το αγαπημένο σου beach bar. Η Υβόννη το φόρεσε με animal print μπικίνι ωστόσο εσύ μπορείς πάντα να κάνεις τους δικούς σου mix n' match συνδυασμούς.

Μπόσνιακ και Ρέμος δεν έχουν αλλάξει καθόλου από το 2010 - Δες τη φωτογραφία που το αποδεικνύει

Πηγή κεντρικής: @yvonini

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα λευκά καφτάνια στα οποία αξίζει να επενδύσεις αυτό το καλοκαίρι.