Η Υβόννη Μπόσνιακ ευχήθηκε στην κόρη της με την πιο ξεχωριστή φωτογραφία

Πατούλια Κατερίνα
Η Υβόννη Μπόσνιακ ευχήθηκε στην κόρη της με την πιο ξεχωριστή φωτογραφία

«Χρόνια πολλά κοριτσάκι μας μεγάλο», έγραψε χαρακτηριστικά η Υβόννη για το παιδί του έρωτα, την Ελένη της!

Στις 14 Φεβρουαρίου 2014, η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε μαμά φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της, τον καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο.

Κάθε Γιορτή των Ερωτευμένων, επτά χρόνια τώρα, η Μπόσνιακ φροντίζει να στέλνει και διαδικτυακά τις ευχές της στην κόρη της Ελένη, το παιδί του έρωτα όπως την αποκαλεί.

Η καλοκαιρινή πόζα μαμάς και κόρης ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Με μια φωτογραφία αγκαλιά με την Ελένη της, γιόρτασε η Υβόννη Μπόσνιακ τα γενέθλια της μικρής της κόρης. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, η Υβόννη και η Ελένη ποζάρουν με μαγιό σε μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα.


https://www.instagram.com/p/CZ9GuPcjccV

«Χρόνια πολλά κοριτσάκι μας μεγάλο !!!!!! #7 #myvalentinesgirl #paiditouerwta», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπόσνιακ.

Αντώνης Ρέμος: Το σχόλιο για την Υβόννη και η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί (photos)

Μήνυμα για την κόρη του έστειλε και ο Αντώνης Ρέμος

«Χρόνια σου πολλά αγάπη της ζωής μας», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος ενώ σε σχόλιο στην δημοσίευση της Υβόννης Μπόσνιακ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σ ευχαριστώ Υβόννη μου που μου κάνες το όμορφοτερο δώρο της ζωής μου, να την χαιρόμαστε … χρόνια πολλά Ελενίτσα μας»!


https://www.instagram.com/p/CZ9s1Y5NbEz

Η εγκυμοσύνη στην Ελένη και η επιλόχειος κατάθλιψη

Μιλώντας στο περιοδικό Glow το 2020, η Υβόννη είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά για τον ερχομό της κόρης της:

«Είχα την ευλογία να ζήσω μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη και μια υπέροχη γέννα. Το παιδί ήταν απόφασή μας, το θέλαμε πολύ, δεν έτυχε απλά. Και γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ένιωθε έτσι η ψυχή μου. Αυτό που θα έλεγα σε κάθε γυναίκα είναι πως η κατάθλιψη μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις ότι μπορείς να βγεις απ’ αυτό, ότι είναι κάτι περαστικό, ότι θα κρατήσει όσο κρατήσει, θα φύγει και δεν θα ξαναέρθει. Δεν είναι ντροπή να μιλάς γι’ αυτό, ειδικά όταν είσαι μέσα σε αυτήν τη φάση. Ακόμα κι εγώ που το πέρασα, στην αρχή δεν μίλησα, όμως, όταν το μοιράστηκα έγιναν όλα καλύτερα», είχε πει το πάλαι ποτέ μοντέλο.

Κάτι που θέλω να μοιραστώ με τις μαμάδες του κόσμου… Άλλη μια φορά… Από την στιγμή που σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά, δεν ήμουν ποτέ ξανά ο άνθρωπος που ήμουν. Και κάποιες φορές μου έλειπε ο παλιός μου εαυτός, όταν είχα χρόνο και ελευθερία και δεν υπήρχε τίποτα τόσο σημαντικό και ξεχωριστό για να νοιάζομαι όσο εσύ όταν ήρθες στη ζωή μου.

Ήμουν κουρασμένη, όπως δεν είχα υπάρξει ποτέ, κάθε μέρα μου φαινόταν ίδια, ένας κύκλο που δεν τελείωνε ποτέ, γεμάτος ευθύνες. Να σε ταΐζω , να αγχώνομαι για να φας, να σου αλλάζω τις πάνες, να κλαις και να μην ξέρω πώς να σε ηρεμήσω, να κάνω τα πάντα για να μην γκρινιάζεις… παλεύοντας όλη τη νύχτα να σε βάλω για ύπνο, να ξυπνάς το βράδυ και να θέλεις να μου μιλήσεις και εγώ να είμαι τόσο κουρασμένη… Μου φαινόταν σαν να μην έκλεινε ποτέ αυτός ο κύκλος. Όμως για τα πάντα υπάρχει η τελευταία φορά».

To μήνυμα προς την Ελένη στα 2α γενέθλιά της:

yvonni

«Θα έρθει η μέρα που θα σε ταΐσω για τελευταία φορά. Θα έρθει η μέρα που θα σε κοιμίσω και θα είναι η τελευταία φορά που θα σε κρατήσω να κοιμάσαι στην αγκαλιά μου και να χάνομαι χαζεύοντας το όμορφο πρόσωπό σου για ώρες…
Θα έρθει η μέρα που θα σε κουβαλήσω αγκαλιά γύρω μου για να ανεβούμε τα σκαλιά και θα είναι η τελευταία φορά που θα σε κουβαλήσω με αυτόν τον τρόπο. Θα έρθει το βράδυ που θα σου λούσω τα μαλλάκια σου και την άλλη μέρα θα θέλεις να το κάνεις μόνη σου. Θα έρθει η μέρα που θα σου κρατήσω το χέρι για να διασχίσουμε το δρόμο και θα είναι η τελευταία φορά που θα σου το κρατήσω.
Θα έρθει η νύχτα που θα έρθεις στο κρεβατάκι μας για αγκαλίτσες και θα είναι η τελευταία φορά που θα μας ξυπνήσεις έτσι.
Ένα βράδυ θα σε νανουρίσω με το αγαπημένο σου τραγούδι και θα είναι η τελευταία φορά που θα στο πω.

Μια μέρα θα σε πάω στο σχολείο, θα μου δώσει ένα φιλί και την άλλη μέρα θα θέλεις να πας με την φίλη σου… και δεν θα με ξαναφιλήσεις ποτέ έξω από το σχολείο. Κοριτσάκι μου, θα έρθει η μέρα που θα τρέξεις με ανοιχτά τα χέρια σου στην αγκαλιά μου και θα είναι και αυτή η τελευταία φορά… και το θέμα είναι ότι θα ξέρω ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά… δεν θα ξαναυπάρξει ποτέ άλλη μια τέτοια φορά. Όσο έχω χρόνο να ζήσω αυτές τις στιγμές, θα έχω στο μυαλό μου ότι αυτές μπορεί να περάσουν τόσο γρήγορα, γιατί θα είναι τόσο πολύτιμες που θα θέλω να τις ξαναζήσω, μόνο για μια ακόμη φορά στη ζωή μου, για τελευταία φορά…Σ’ αγαπώ Ελένη μου! Ψυχούλα μου όμορφη… Χρόνια σου πολλά», είχε γράψει το 2016 η Μπόσνιακ και είχε κάνει τους fans της να συγκινηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Η Υβόννη Μπόσνιακ σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της: Τα stories που δημοσίευσε

Υβόννη Μπόσνιακ: Η σέξι, no makeup φωτογράφιση και το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μπόσνιακ και Ρέμος δεν έχουν αλλάξει καθόλου από το 2010 - Δες τη φωτογραφία που το αποδεικνύει