Naomi Watts και Billy Crudup στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - Ποιος είναι ο σταρ

Νατάσσα Σχοινά
Naomi Watts και Billy Crudup στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - Ποιος είναι ο σταρ
Το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί.

Τα 28αSAG Awards είναι γεγονός. Σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Barker Hangar στη Santa Monica και τίμησε τους ανθρώπους που διέπρεψαν σε κινηματογράφο και τηλεόραση το 2021, ο αέρας της προ-πανδημιακής εποχής με όλη τη λάμψη και την επιβλητικότητα που του αρμόζει έφτασε σε εμάς μέσα από τις οθόνες μας. Θαυμάσαμε τις Χολιγουντιανές εμφανίσεις των ηθοποιών, απολαύσαμε το μακιγιάζ τους και παρατηρήσαμε μερικές «τεχνικές» λεπτομέρειες.

Κάπου εκεί που εμφανίζονταν στο red carpet οι ηθοποιοί, ξαφνικά η Naomi Watts, με το Fendi Couture φόρεμά της, βημάτισε στο κόκκινο χαλί. Όμως, δεν ήταν μόνη της. Στο πλευρό της βρέθηκε ο σύντροφός της, Billy Crudup.

Το ντεμπούτο της Naomi Watts με τον Billy Crudup στο κόκκινο χαλί

Τέσσερα χρόνια είναι μαζί η Naomi Watts και ο Billy Crudup. Οι δύο ηθοποιοί δίνουν μεγάλη έμφαση στην ιδιωτικότητά τους, γι’ αυτό και δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές κοινές τους φωτογραφίες, ενώ η εν λόγω εμφάνιση αποτελεί το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί. Στο red carpet των βραβείων SAG, ωστόσο, η 53χρονη σταρ φαίνεται πως δεν ήθελε να απομακρυνθεί από κοντά του και τον κρατούσε διαρκώς από το χέρι.



Πριν φτάσουν στα βραβεία, το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2017 μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον Liev Schreiber, φωτογραφήθηκε ντυμένο με τα καλά του και έπειτα μέσα στο αυτοκίνητο, απ’ όπου η Watts έκανε ένα story εμψυχώνοντας τον καλό της.

watts crudup2

Ποιος είναι ο Billy Crudup

Ο Billy Crudup διανύει το 53ο έτος της ηλικίας του, συγκαταλέγεται στους πιο διάσημους ηθοποιούς του Hollywood και το βιογραφικό του περιλαμβάνει συμμετοχές σε παραγωγές, όπως Almost Famous, Big Fish, Mission: Impossible III, Watchmen, Public Enemies, Spotlight, Jackie, ενώ από το 2019 υποδύεται τον Cory Ellison στη σειρά The Morning Show στο πλευρό της Jennifer Aniston. Έχει προταθεί 4 φορές για βραβεία Tony και μία για Independent Spirit Award, ενώ για το Morning Show, έχει αποσπάσει ένα βραβείο Emmy Primetime και ένα Critics' Choice Television Award.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις κοινές τους φωτογραφίες από τα SAG Awards 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

SAG Awards 2022: Οι καλύτερες εμφανίσεις της λαμπερής βραδιάς

SAG awards: To χτένισμα της Jung Ho-Υeon του Squid Game κρύβει πίσω του τεράστια ιστορία

SAG Awards 2022: Όλες οι beauty εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί