SAG Awards 2022: Οι καλύτερες εμφανίσεις της λαμπερής βραδιάς

Νατάσσα Σχοινά
SAG Awards 2022: Οι καλύτερες εμφανίσεις της λαμπερής βραδιάς
Lady Gaga, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Helen Mirren είναι μόνο μερικές από τις κυρίες που έδωσαν το παρών στα φετινά Screen Actors Guild Awards.

Τα 28αSAG Awards (Screen Actors Guild Awards) πραγματοποιήθηκαν στο Barker Hangar στη Santa Monica σε μία τελετή που τίμησε τους ανθρώπους που διέπρεψαν σε κινηματογράφο και τηλεόραση για το 2021. Οι υποψηφιότητες είχαν ήδη ανακοινωθεί από τη Rosario Dawson και τη Vanessa Hudgens μέσω ενός Instagram Live στις 12 Ιανουαρίου του 2022 και τώρα μόνο έμενε να επιβεβαιωθούν ή να καταρριφθούν τα προγνωστικά.

Την ώρα που οι ηθοποιοί του «CODA» έγραφαν ιστορία ως το πρώτο cast ανθρώπων με αναπηρίες που έλαβε υποψηφιότητα -και τελικά νίκη- για Καλύτερη Ερμηνεία Ενός Cast σε Ταινία κα το «Squid Game» ως η πρώτη μη Αγγλόφωνη σειρά και πρώτη Κορεατική που προτάθηκε για Καλύτερη Ερμηνεία Συνόλου σε Δραματική Σειρά (σ.σ. Ο Lee Jung-jae, τελικά, απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά, ενώ η Jung Ho-yeon το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού σε Δραματική Σειρά), μία – μία οι μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη αυτήν τη στιγμή κατέφτασαν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί και έπειτα να παραλάβουν το βραβείο τους πιο εκθαμβωτικές από ποτέ.

Μέσα σε όλα αυτά, καμία αγωνία δεν υπήρχε για τη μοναδική Helen Mirren που γνωρίζαμε ήδη από τις 18 Νοεμβρίου του 2021 ότι επρόκειτο να τιμηθεί με το βραβείο SAG για Επίτευγμα Ζωής.



Με την επέλαση της πανδημίας, καιρός πολύς για λάμψη δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια, οπότε φαίνεται πως, τη φετινή χρονικά, οι ηθοποιοί θέλησαν να δώσουν στο κοινό μία γεύση από ένα πιο ξέγνοιαστο παρελθόν ή μία ελπίδα για το μέλλον. Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησαν απέπνεαν ελευθερία αλλά και καμία διάθεση για βαρετά και «ήσυχα» outfits.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις εμφανίσεις των διάσημων κυριών καθώς και ποιους οίκους επέλεξαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Fashion Royalty: Οι stylish royals που έχουν κάτσει στην πρώτη σειρά των μεγαλύτερων fashion shows

Για την Kim Kardashian, τα ωραιότερα ρούχα βρίσκονται στην αντρική συλλογή του οίκου Prada