Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της και η ευχή για την πρωτομηνιά

Πατούλια Κατερίνα
Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της και η ευχή για την πρωτομηνιά

Ο Μάρτιος μπήκε και η Χριστίνα Μπόμπα τον υποδέχτηκε για πρώτη φορά ως μαμά! 

Στις 23 Ιουνίου 2021, η Χριστίνα Μπόμπα έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της Αριάνα και Φιλίππα.

Η ευτυχισμένη μαμά δεν κρύβει τις εύκολες και δύσκολες στιγμές της καθημερινότητάς της με τα κορίτσια της που μπορεί να περιλαμβάνουν αυπνία, ταΐσματα αλλά και μπόλικη ευτυχία.

Το μήνυμα για Καλό Μήνα

Ο Μάρτιος μπήκε και η Χριστίνα τον καλωσόρισε με τον πιο ωραίο τρόπο, μια κοινή πόζα με τις κόρες της. Σε αυτήν, η τρυφερή μαμά αγκαλιάζει τα χέρια της Αριάνας και της Φιλίππα ενώ μαμά και κόρες φορούν το καθιερωμένο μαρτάκι για να μην τις κάψει ο ήλιος.

Η φωτογραφία της Χριστίνας, έφτασε τα 10.000 likes σε 20 λεπτά.

«Μια ευχή για σήμερα, να έχουμε έναν καλό μήνα», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπόμπα.


https://www.instagram.com/p/Cajoekrr_1l

Μόλις χτες, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο αγκαλιά με τη Χριστίνα από το Παρίσι, σηματοδοτώντας το πρώτο ταξίδι της Μπόμπα στο εξωτερικό μετά από δύο χρόνια.


https://www.instagram.com/p/Cahd7-TjRFm

H έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη στον πατέρα του και το ταξίδι με τις δίδυμες και την Χριστίνα

Το πρώτο ταξίδι των διδύμων

Πριν από έναν μήνα, η Χριστίνα και ο Σάκης είχαν πραγματοποιήσει το πρώτο ταξίδι τους με τα δίδυμα κορίτσια τους, μέχρι την Θεσσαλονίκη για να δει και ο μπαμπάς του Σάκη Τανιμανίδη τις εγγόνες του από κοντά.



Για τις δυσκολίες και τις ισορροπίες που άλλαξαν στη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα:

«Στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί ήμουν αφοσιωμένη στα μωρά, ήμουν αγχωμένη να θηλάσω και να δώσω και στα δύο όλο αυτό που ήθελα. Ο Σάκης είχε κατανόηση, όπως κάθε άντρας πρέπει να στηρίζει τη γυναίκα του. Η γυναίκα αλλάζει ταυτότητα και γίνεται μάνα, θέλει τον χρόνο της, δεν αισθανόμουν μονάδα αλλά τριπλή οντότητα, κοιταζόμουν στον καθρέπτη τους πρώτους έξι μήνες και δεν ήξερα αν είμαι η Χριστίνα, αν είμαι η Χριστίνα μαμά, είχα μπερδευτεί, για μια γυναίκα όλο αυτό είναι μεγάλο σοκ. Ο Σάκης με στήριξε απόλυτα, ειδικά τους πρώτους δύο μήνες. Εκεί που ήμασταν οι δύο μας και κάναμε τις δραστηριότητές μας, άλλαξε η ισορροπία, αλλά σιγά σιγά, ξαναγίνομαι γυναίκα, επιχειρηματίας, αυτής είναι η φυσιολογική εξέλιξη. Πριν δεν ήθελα να βγω έξω, έλεγαν οι γιαγιάδες πηγαίνετε για ένα φαγητό και έλεγα πως δεν θέλω να φύγω από τα παιδιά, τώρα τα απέκτησα», είπε η Μπόμπα χαρακτηριστικά στο Πρω1νό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφίζονται στα χιόνια με τα δίδυμα (photo)

Το video της ημέρας ανήκει στις κόρες του Σάκη Τανιμανίδη - Οι επώνυμοι έμειναν σπίτι με τα παιδιά

Το συγκινητικό μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη για την οικογένειά του: «Ό,τι χρειάζομαι το έχω εδώ»