Το video της ημέρας ανήκει στις κόρες του Σάκη Τανιμανίδη - Οι επώνυμοι έμειναν σπίτι με τα παιδιά

Κατερίνα Μπούσιου
Το video της ημέρας ανήκει στις κόρες του Σάκη Τανιμανίδη - Οι επώνυμοι έμειναν σπίτι με τα παιδιά

Θα λιώσετε με τη Φιλίππα και την Αριάνα. Οι επώνυμοι έμειναν σήμερα σπίτι για να χαρούν τη μέρα με τα παιδιά τους. Με ή χωρίς τηλεκπαίδευση! 

Είναι το πιο cute video της ημέρας και ο χαρούμενος μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης δείχνει για πρώτη φορά το χιόνι στις κορούλες του και αυτές μας ξετρέλαναν με τις φωνούλες τους! Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη αλλά και η κριτής του GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί φωτογραφίζουν τα παιδιά τους που χάρηκαν όσο ποτέ το χιόνι που έπεσε στην Αθήνα!

laskaraki

Απλά...υπέροχες!

Ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε τις πανέμορφες δίδυμες πριγκίπισσές του, την Αριάννα και τη Φιλίππα και τις έβαλε δίπλα στο παράθυρο για να τους δείξει το χιονισμένο τοπίο του κήπου στο καινούργιο τους σπίτι στο οποίο μετακόμισαν πριν λίγες ημέρες. Οι μικρές τρελάθηκαν! Άρχισαν να γελάνε από χαρά ενθουσιασμένες για αυτό που έβλεπαν. Και ανάμεσα στα επιφωνήματα χαράς καταλάβαμε ότι είναι η εποχή που αρθρώνουν χαριτωμένα και τις πρώτες τους λεξούλες. Όσο για τον Σάκη; Δεν μπορούσε να κρύψει τα γέλια του από την αντίδρασή τους: «Κάποιες βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους χιόνι…και χαίρονται υπερβολικά», όπως έγραψε.


https://www.instagram.com/tv/CZG994tqa1s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάνω στο εντυπωσιακό τζάκι του διαμερίσματός τους στο κέντρο της Αθήνας ποζάρει η κόρη της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, Ειρήνη, σε κατάσταση ηρεμίας (και διαλογισμού όπως βλέπουμε) αλλά ντυμένη και πανέτοιμη για την πρώτη έξοδο μαζί με τη μαμά της για τον χιονοπόλεμο.



https://www.instagram.com/p/CZG4jUcIowa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Αντίστοιχη χαρά και για τη Ροζαλία και τον Μιχάλη ή αλλιώς Μίσα όπως τον αποκαλεί, τα δύο παιδιά της Ζενεβιέβ που περίμεναν πως και πως για να βγούν έξω από το σπίτι και να παίξουν χιονοπόλεμο. Και όπως μας ενημέρωσε η ίδια η τηλεκπαίδευση δεν λειτούργησε ποτέ! Για αυτό και τα παιδιά της κάλεσαν και μία φίλη τους στο σπίτι για να χαρούν τη μέρα. By the way υπέροχο το στυλ με τη ρόμπα της Ζεν.


https://www.instagram.com/tv/CZG6J-al1WC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη, Εύα δεν κρατήθηκε και μαζί με τη μαμά της ξεκίνησαν τις πρώτες βόλτες στους χιονισμένους δρόμους έξω από το σπίτι τους στα Μελίσσια. Κάνοντας βέβαια και την ίδια ηθοποιό να νιώθει σαν παιδί.


https://www.instagram.com/p/CZG2J0KLnws/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντίθετα ο μπαμπάς της Γιάννης Τσιμιτσέλης, δεν ένιωθε ακόμη έτοιμος για να βγεί εκτός σπιτιού και απλά απόλαυσε τον καφέ του στη χιονισμένη του βεράντα πίνοντας τον καφέ του. Χρέη φωτογράφου και οπερατέρ για μία ακόμη φορά έκανε ποιά άλλη, από την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού.


https://www.instagram.com/tv/CZGz34xhH2r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Let it snow! Η Ελένη Μενεγάκη και άλλοι celebrities ξετρελάθηκαν ήδη με τα πρώτα χιόνια

Τι να του πει το κρύο! Ο Σάκης Τανιμανίδης ποζάρει χωρίς μπλούζα και τρελαίνει το Instagram

Glam εμφανίσεις, πιτζάμες και πολλά χαμόγελα! Έτσι υποδέχθηκαν το 2022 οι Έλληνες celebrities