Η Ρούλα Ρέβη μίλησε με τα παιδιά της για τον πόλεμο - Η ερώτηση που της έκαναν

Νατάσσα Σχοινά
Η Ρούλα Ρέβη μίλησε με τα παιδιά της για τον πόλεμο - Η ερώτηση που της έκαναν
Πώς εξηγείς στα παιδιά τι είναι ο πόλεμος;

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες. Όχι ότι ο πόλεμος είναι μία έννοια άγνωστη ή που κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της, αλλά το ότι ξανά βλέπουμε εικόνες θυμάτων, την αβεβαιότητα στα μάτια του λαού και τη σύγχυση που επικρατεί, είναι μάλλον κάτι για το οποίο ποτέ δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος.

Πέρα από τις εξελίξεις καθεαυτές και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα, ένα θέμα που έχει προκύψει και που αποτελεί προβληματισμό στους νέους γονείς είναι το πώς μπορούν να εξηγήσουν στα παιδιά τι είναι ο πόλεμος, η λέξη που ακούν συνέχεια αυτές τις μέρες. Η Ρούλα Ρέβη που είναι μαμά δύο εξάχρονων παιδιών, του Μιχαήλ Άγγελου και της Ειρήνης Χρυσής, έκανε μία ανάρτηση για να εξιστορήσει ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CZRoRRFlcYE

Η ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη για τον πόλεμο και τα παιδιά της

Η Ρέβη διηγήθηκε τι συνέβη όταν τα παιδιά της τη ρώτησαν γιατί μία χώρα θέλει να πάρει τα εδάφη μίας άλλης. Καθώς το θέμα είναι πολύ δύσκολο, εκείνη δεν ήξερε τι να κάνει.

https://www.instagram.com/p/Cajyg--AEot

«Με ρώτησαν τα μικρά μου σήμερα ακούγοντας ραδιόφωνο το πρωί που πηγαίναμε σχολείο και μετά από προσπάθεια να εξηγήσουμε λίγα πράγματα για το τι είναι ο πόλεμος: «γιατί θέλουν όλοι να πάρουν τα πατώματα των άλλων». Δεν ήξερα τι να πω... Και λυπάμαι πολύ που παρατήρησα πως, στο άκουσμα της λέξης πόλεμος, είδα στα μάτια τους ένα περίεργο βλέμμα που δεν έχω ξαναδεί… Τα παιδιά δεν έχουν κάνει ιστορία ακόμα ούτε ποτέ τους έχουμε μιλήσει για πολέμους…», έγραψε η Ρέβη, με την ανάρτησή της να γεμίζει κατευθείαν με likes και σχόλια.

Η σχέση της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη είναι μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα από το 2007 και μέσα σε αυτά τα 14 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι δείχνει κάθε φορά και πιο ερωτευμένο από την προηγούμενη φορά. Οι αναρτήσεις που κάνουν στο Instagram δεν μπορούν να κρύψουν την αγάπη που υπάρχει στην οικογένειά τους, με τη διάσημη φωτογράφο να αποθεώνει τη σχέση τους. Τα Χριστούγεννα του 2020, για παράδειγμα, είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Κάθε χρόνο βάζουμε το ίδιο φίλτρο. ΑΓΑΠΗ». Όταν έκλεισαν 14 χρόνια μαζί έγραψε: «Κάθε φορά που τελειώνει ο κόσμος

Όταν θα κλαίω θέλω να μου γελάς

Κι όσα τραγούδια έχω αγαπήσει

Μέσα στ' αυτί να μου τραγουδάς

Κι όταν ξανά θα τελειώσει ο κόσμος

Φίλα με σαν να 'ναι η πρώτη φορά

Και μέσα στη ζεστή αγκαλιά σου

Ίσως αρχίσει ο κόσμος ξανά

Χαρούμενα 14 χρόνια».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στο Beverly Hills με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας έχουν επέτειο- Οι 14 πιο in love στιγμές του ζευγαριού

Συγκινεί η Ρούλα Ρέβη για την εγκυμοσύνη της: Οι πρόωρες γέννες και οι photos από τη θερμοκοιτίδα

Βγήκε από την καραντίνα ο Αποστόλης Τότσικας - Το γλυκό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη (photos)