Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτοτρολάρεται και σου δείχνει το κόλπο για να αποκτήσεις κοιλιακούς

Πατούλια Κατερίνα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτοτρολάρεται και σου δείχνει το κόλπο για να αποκτήσεις κοιλιακούς

Πρόσφατα, η Ευρυδίκη είχε μιλήσει για τα κιλά που είχε πάρει και είχε εξηγήσει το άγχος που βιώνει.

Όπως θυμάσαι, πριν ένα μήνα περίπου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ούσα καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη είχε ξεσπάσει για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της και για το αν είναι έγκυος.

Η παρουσιάστρια και πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor, είχε εξηγήσει χαρακτηριστικά στην Ελένη την πίεση που δέχεται και είχε διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Οι νέες φωτογραφίες με επίπεδους κοιλιακούς



Με αφορμή τη φωτογράφιση για την νέα καμπάνια των ρούχων Vacay που φτιάχνει η Ευρυδίκη, φρόντισε με ένα story στο Instagram να αυτοτρολαριστεί και να δείξει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τους γυμνασμένους κοιλιακούς που φαίνονται στις φωτογραφίες της.
Όλα είναι θέμα ζωγραφικής, εξήγησε η Ευρυδίκη,η αποκάλυψε πως με το σωστή σκίαση, μπορείς να αποκτήσεις κοιλιακούς και χωρίς να έχεις.

valavani1 5

Τα σχόλια για τα παραπανίσια κιλά:

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, η Βαλαβάνη είχε πει χαρακτηριστικά:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το απρόοπτο περιστατικό που της χάλασε τη μέρα (photos)

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω».



«Αυτό είναι θέμα πολύ λεπτό για μια γυναίκα. Δεν ξέρεις αν αυτή η γυναίκα προσπαθεί, είναι στην προσπάθεια να κάνει παιδί και δεν τα καταφέρνει ή αν απλά τρώει. Είναι αδιάκριτο και λεπτό ζήτημα και καλό είναι όσο κι αν αγαπάς τον άλλο να μιλάς έτσι. Εγώ πιέζομαι πάρα πολύ. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», συμπλήρωσε η Ευρυδίκη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευρυδίκη δέχεται σχόλια για το σώμα της. Όσο ήταν στο Survivor η διαταραχή των ορμονών της, την είχε οδηγήσει σε ένα μεγάλο πρήξιμο και η δημοσιογράφος χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να βοηθήσει το σώμα της να επανέλθει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο

Βαλαβάνη - Βασάλος: Καλεσμένοι σε λαμπερό γάμο στη Μύκονο - Η δεξίωση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό