O Sean Penn εν μέσω πολέμου υπέγραφε παράλληλα και το διαζύγιο του στην Ουκρανία

Κατερίνα Μπούσιου
O Sean Penn εν μέσω πολέμου υπέγραφε παράλληλα και το διαζύγιο του στην Ουκρανία

 Δεν έκανε μόνο ντοκιμαντέρ στην Ουκρανία. Ήθελε να τακτοποιήσει και τα του οίκου του και να υπογράψει πολύτιμα έγγραφα για το διαζύγιο του. 

Εδώ και λίγες ώρες, κατάφερε τελικά ο Sean Penn, να φύγει από την Ουκρανία, στην οποία βρισκόταν τις τελευταίες 10 μέρες για το ειδικό ντοκιμαντέρ για την ρωσική εισβολή στη χώρα. Όμως δεν ήταν μόνο οι πολεμικές συρράξεις και η πολιτική που τον απασχόλησαν. Έπρεπε να βάλει και ένα τέλος στο διαζύγιο του με την πρώην σύζυγό του.

.



Η φυγή και το περπάτημα μέχρι τα πολωνικά σύνορα

Λόγω και του κινδύνου που πλέον αντιμετωπίζει ακόμη και για τη ζωή του λόγω του πολέμου, ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός μαζί με το τηλεοπτικό του συνεργείο, αποφάσισε να φύγει από την Ουκρανία και να φτάσει μέχρι ενός σημείου στα σύνορα με το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια όμως αναγκάστηκε να περπατήσει για πάνω από 5 ώρες μέχρι τα γεωγραφικά όρια της Πολωνίας, καθώς όλα τα οχήματα μετέφεραν αποκλειστικά γυναίκες με τα παιδιά τους.


https://www.instagram.com/p/CDzGxiHoIb0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ξέρουμε τι υλικό έχει στα χέρια του όλες αυτές τις ημέρες ο Sean Penn και πως θα το αξιοποιήσει κινηματογραφικά. Όμως δεν ήταν μόνο ο πόλεμος και τα πολιτικά παιχνίδια στην περιοχή που τον απασχόλησαν. Ήταν σε διαρκή επαφή όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα και με το δικηγόρο του, καθώς εν μέσω της πολεμικής σύρραξης, έπρεπε να κατατεθούν από εκείνον υπογεγραμμένα τα τυπικά και απαραίτητα έγγραφα για το διαζύγιό του από την Leila George. Κυρίως εκείνα που αφορούσαν τα περιουσιακά του στοιχεία.



Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2020 μετά από 4 χρόνια σχέσης εν μέσω πανδημίας και κανείς δεν το γνώριζε αν δεν έβγαινε ο ίδιος ο ηθοποιός να επιβεβαιώσει πως έκανε τον τρίτο κατά σειρά γάμο του. Όμως για κανέναν από τους δύο δεν πήγε καλά αυτή η συμβίωση. Οι διαφορές και οι καβγάδες τους, ήταν συνεχείς και έτσι αποφάσισαν ένα χρόνο μετά το γάμο τους, τον περασμένο Οκτώβριο, να πάρουν τελικά διαζύγιο. Η ηθοποιός είχε πριν από λίγες ημέρες μία επική αντίδραση για την φωτογραφία που κυκλοφόρησε με ένα φίλο της, τον οποίο «χρέωσαν» ως σχέση της και εκείνη ήθελε με χιούμορ να απαντήσει: «Δεν είναι σύντροφός μου, αλλά θα μπορούσε να γίνει δικός σου».


https://www.instagram.com/p/CZYnS9fr27j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Sean Penn στην Ουκρανία για να καταγράψει το χρονικό της εισβολής

Και πάλι single! Ο Sean Penn παίρνει διαζύγιο μετά από έναν χρόνο γάμου

Ο Sean Penn παντρεύτηκε κρυφά και δεν φαντάζεσαι με ποια