Υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών - Ο Ράμμος και η Ζαρίφη είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα

Νατάσσα Σχοινά
Υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών - Ο Ράμμος και η Ζαρίφη είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα
Οι celebrities που όλοι θέλουν να είναι ζευγάρι, αλλά δεν είναι ζευγάρι.

Αναστάσιος Ράμμος Κατερίνα Ζαρίφη. Κατερίνα Ζαρίφη – Αναστάσιος Ράμμος. Το τελευταίο διάστημα, τα δύο αυτά ονόματα έχουν αναφερθεί το ένα στο πλάι του άλλου ουκ ολίγες φορές. Όλοι αναρωτιούνται αν η δημοσιογράφος και ο τραγουδιστής είναι μαζί και, μάλιστα, επανειλημμένως τους ρωτούν στα social media με κάθε ευκαιρία, ίσως με την ελπίδα ότι την επόμενη φορά θα πάρουν μία διαφορετική απάντηση περισσότερο της αρεσκείας τους.

Δεν ξέρω αν μέσα στο επόμενο διάστημα τα παιδιά θα αποφασίσουν να κάνουν κάποια διαφορετική δήλωση, ωστόσο, μέχρι στιγμής δηλώνουν πολύ καλοί φίλοι. Τι να κάνουμε, όμως, που η κοινωνία ακόμη δεν μπορεί να δεχτεί με ευκολία ότι ένας άντρας και μία γυναίκα έχουν σχέση καθαρά σε φιλικό επίπεδο και κατευθείαν οδηγείται στο «προφανές» συμπέρασμα; «Για να έχουν τόσο καλή σχέση και να περνούν τόσο χρόνο μαζί, υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους. Δεν μπορεί». Γιατί είμαστε και σίγουροι, δηλαδή.



Ο Ράμμος, στην παρούσα φάση, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή «Total Blackout» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 22.00 στον Alpha. Το concept αρκετά «φρέσκο» όπως και ο άνθρωπος που το παρουσιάζει και θα περιλαμβάνει celebrities αλλά και άσημους ανθρώπους που θα περνούν δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι. Φυσικά, το κοινό θα βλέπει μέσω ειδικών καμερών τα πάντα και εκείνοι θα δίνουν τα δυνατά τους για να κερδίζουν κάθε φορά 3.000 ευρώ.

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» για τις προετοιμασίες που κάνει και, κάποια στιγμή, το θέμα πήγε στη σχέση του με τη Ζαρίφη λίγο πριν τη συνέντευξή τους στο OK! Magazine που θα κυκλοφορήσει αύριο.



«Σε προσωπικό επίπεδο, δεν έχω προσωπικό επίπεδο. Δεν έχω προσωπικό χρόνο καθόλου. Με την Κατερίνα δεν έχω ερωτική σχέση, έχω σχέση ζωής, όμως. Είναι πολύ καλή μου φίλη. (Για το νέο ξεκίνημα) μου είπε ‘Φιλιότσο, θα τα σπάσεις. Φιλιότσο, θα τα πας τέλεια, μην αγχώνεσαι. Δεν ξέρω ακόμη τι σημαίνει, να σου πω την αλήθεια. Δεν έχω καταλάβει, αλλά με λέει φιλιότσο», είπε ο Ράμμος.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι ψάξαμε και μάθαμε τι είναι τέλος πάντων ο «φιλιότσος». Η λέξη βγαίνει από την Ιταλική «figlioccio» και σημαίνει «βαφτιστικός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατερίνα Ζαρίφη - Αναστάσιος Ράμμος είναι σε σχέση; Η δημοσιογράφος απαντά δημόσια

Ο Αναστάσιος Ράμμος ξεκαθάρισε τη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη (video)

Ο Αναστάσιος Ράμμος αφιέρωσε ένα τραγούδι στην Κατερίνα Ζαρίφη και εκείνη τού είπε «Σ' αγαπώ»