Ο Αναστάσιος Ράμμος ξεκαθάρισε τη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη (video)

Ο Αναστάσιος Ράμμος ξεκαθάρισε τη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη (video)

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Κατερίνας Ζαρίφης με τον Αναστάση Ράμμο.

Τέλος στη φημολογία που τον θέλει να διατηρεί ερωτική σχέση με την Κατερίνα Ζαρίφη, απάντησε ο τραγουδιστής και προσεχώς παρουσιαστής Αναστάσιος Ράμμος.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε την πραγματικότητα για την σχέση με την Ζαρίφη:

«Την αγαπάω σαν να είμαι εγώ. Την αγαπώ πάρα πολύ. Δεν έχουμε ερωτική σχέση. Έχουμε ξεκάθαρα φιλική σχέση. Τι να σου πω, την αγαπώ, είναι το κορίτσι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστάσιος Ράμμος για την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μας συστήνει τη μαμά της – Η σπάνια selfie στο Instagram



Η κάτι παραπάνω από φιλική σχέση:

Οι δυο τους έχουν αρνηθεί πολλές φορές τη μεταξύ τους σχέση που φαίνεται να είναι κάτι παραπάνω από φιλική με την Κατερίνα να σχολιάζει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Ευτυχείτε:

«Όχι δεν τα έχουμε, είμαστε πολύ καλοί φίλοι αλλά ένα φιλί δεν είναι τίποτα», ενώ ο Αναστάσιος δεν σταματούσε να λέει πως η Κατερίνα είναι η μεγάλη του αγάπη και να τονίζει:

«Όχι δεν τα έχουμε, είμαστε πολύ καλοί φίλοι αλλά ένα φιλί δεν είναι τίποτα, να ορίστε».

Η ατάκα για τον Αναστάσιο

Στα τέλη του Αυγούστου, η Ζαρίφη έκανε μία σειρά από stories από το μαγαζί που εμφανίζεται ο Αναστάσιος Ράμμος. Εκτός, όμως, από τα stories στα οποία απλώς τάγκαρε τον Ράμμος, υπήρξε και ένα με μία ατάκα για εκείνον. Τον αποκάλεσε το «μότζο» της. Μότζο σημαίνει προσωπική δύναμη ή επιρροή πάνω στους άλλους.

Το νέο εγχείρημα στο Total Balckout

Μιλώντας για την παρουσιάση του Total Blackout, του extreme παιχνιδιού, ο Ράμμος σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Η πρόταση έγινε μέσω της Barking Well και του Νίκου Κοκλώνη. Δεν ξέρω γιατί σκέφτηκαν εμένα για την παρουσίαση. Νομίζω επειδή θέλει λίγο τρέλα. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι τα φίδια και οι βελόνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η τρυφερή φωτογραφία της Ζαρίφη με τον Ράμμο πρόδωσε τη σχέση τους (photos)

Κατερίνα Ζαρίφη: Τη ρώτησαν αν της λείπει ο πρώην της και έδωσε την πιο απρόσμενη απάντηση