Η Taylor Swift είναι μεγάλη fan της Avril Lavigne και το απέδειξε με αυτόν τον τρόπο

Ιωάννα Τζανή
Η Taylor Swift είναι μεγάλη fan της Avril Lavigne και το απέδειξε με αυτόν τον τρόπο

Η Avril Lavigne κυκλοφόρησε το έβδομο άλμπουμ της, «Love Sux», στις 25 Φεβρουαρίου.

Η Avril Lavigne έμεινε έκπληκτη από το δώρο που έλαβε από την «παντοτινή θαυμάστριά» της, Taylor Swift.

Την Τετάρτη (2/3), η 37χρονη βασίλισσα της punk-pop μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram γλυκά πλάνα με τα λουλούδια που της έστειλε η Taylor Swift, με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του έβδομου άλμπουμ της, «Love Sux».

LAVIGNE
avril lavigne 2

Τα 2 ροφήματα που διατηρούν την Avril Lavigne τόσο λαμπερή όσο την «Sk8er Boi» εποχή

Το όμορφο μπουκέτο περιλάμβανε ροζ, ροδακινί και λευκά τριαντάφυλλα, καθώς και ένα σημείωμα που έγραφε: «Avril, χορεύω στην κουζίνα μου ακούγοντας το υπέροχο νέο σου άλμπουμ! Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, όπως εσύ. Η παντοτινή θαυμάστριά σου, Taylor».

LAVIGNE1

Το μεγάλο comeback της Avril Lavigne είναι γεγονός

Το άλμπουμ της Avril Lavigne που κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει 12 κομμάτια, είναι παραγωγή της DTA Records του Travis Barker.

Η τραγουδίστρια «γιόρτασε» το ντεμπούτο του νέου της άλμπουμ λίγο πριν την κυκλοφορία του, δημοσιεύοντας στο Twitter ένα GIF από ένα παλαιότερο βίντεο κλιπ της, όπου η ίδια χτυπά μία πόρτα. «Knock knock. Ποιος είναι εκεί; Love. Love who? LOVE SUX B----ES ?", έγραψε στο post της.



Το «Love Sux» σηματοδοτεί το πρώτο άλμπουμ της Avril Lavigne μετά τον δίσκο «Head Above Water» που κυκλοφόρησε το 2019. Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει τη συνεργασία της Lavigne με τον Barker, που ονομάζεται «Bite Me» και παραγωγός είναι ο σύντροφος της 37χρονης, Mod Sun.

Ο τραγουδιστής Mod Sun αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης στη ζωή της Avril και έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική της πορεία. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε αρκετά τραγούδια και την υποστηρίζει σε κάθε της βήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ξέχασες στο σπίτι του πρώην σου; Η Taylor Swift άφησε ένα κασκόλ και το τρολάρισμα είναι επικό!

Taylor Swift και Blake Lively συνεργάζονται για epic μουσικό βίντεο! Ο Miles Teller πρωταγωνιστής