Τι ξέχασες στο σπίτι του πρώην σου; Η Taylor Swift άφησε ένα κασκόλ και το τρολάρισμα είναι επικό!

Τι ξέχασες στο σπίτι του πρώην σου; Η Taylor Swift άφησε ένα κασκόλ και το τρολάρισμα είναι επικό!

Η τραγουδίστρια έχει γίνει no1 θέμα συζήτησης στα tabloids με αφορμή την προκλητική εμφάνιση του πρώην της, φορώντας το αγαπημένο της fashion item.

Κακά τα ψέματα κορίτσια, πολλές σχέσεις λήγουν άδοξα, πολύ άδοξα. Συμβαίνει και στα καλύτερα Χολυγουντιανά σπίτια, με λαμπρό παράδειγμα την Taylor Swift. Η 31χρονη τραγουδίστρια ένιωσε κάποτε ανείπωτη θλίψη για τον χωρισμό της με τον Jake Gyllenhaal και τον εκδικήθηκε με ένα τραγούδι.

Η διασκευή που «καίει» τον Jake Gyllenhaal

Πρώτο θέμα στον Τύπο είναι από την περασμένη εβδομάδα η Taylor Swift αφού κυκλοφόρησε τη νέα διασκευή του τραγουδιού της «All Too Well» (κυκλοφόρησε το 2012), το οποίο φημολογείται ότι γράφτηκε για το σύντομο ειδύλλιό της με τον ηθοποιό.

«Λένε πως όλα είναι καλά όταν κάτι έχει τελειώσει καλά αλλά εγώ είμαι σε μια νέα κόλαση κάθε φορά που περνάς από το μυαλό μου. Είπες πως αν ήμουν πιο κοντά στην ηλικία σου ίσως να ήταν όλα καλά. Κι αυτό είνια που με κάνει να θέλω να πεθάνω», τραγουδάει η 31χρονη Taylor Swift και οι κακές γλώσσες του Hollywood βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι... ο περί ου ο λόγος είναι ο 40χρονος Jake Gyllenhaal.

via GIPHY

Το κόκκινο κασκόλ της Taylor Swift άναψε φωτιές

Ένα ξεχασμένο κόκκινο κασκόλ που δεν είχε επιστρέψει ο ηθοποιός στην τραγουδίστρια έγινε η αφορμή το τραγούδι να ξεκινήσουν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 10λεπτο κομμάτι ξεκινάει κάπως έτσι: «Πέρασα την πόρτα μαζί σου, ο αέρας ήταν κρύος, αλλά κάτι σε αυτό ένιωθα σαν στο σπίτι μου, και εγώ άφησα το κασκόλ μου εκεί στο σπίτι της αδερφής σου και το έχεις ακόμα στο συρτάρι σου τώρα». Η Taylor Swift αφήνει με αυτό τον τρόπο αιχμές για τον πρώην της

cabello

Οι χρήστες του Twitter βρήκαν τρομερά ενδιαφέρον το story με το κασκόλ με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν ένα ατελείωτο τρολάρισμα, κάνοντας μάλιστα tag την τραγουδίστρια σε φωτογραφίες με κόκκινα κασκόλ. Η Camila Cabello έσπευσε να δημοσιεύσει το δικό της χιουμοριστικό Τweet, το οποίο έγινε αργότερα viral.



antras n98

Ο άντρας της ζωής μου! 9 συντάκτριες, 9 διαφορετικές ιστορίες, 9 αφορμές για ν΄ αλλάξει η ζωή σου

Πηγή κεντρικής: Apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε χώρισε κι ακόμα ψάχνεις να μάθεις το γιατί; Το ίδιο έπαθε η Taylor Swift με τον Jake Gyllenhaal!

Taylor Swift και Blake Lively συνεργάζονται για epic μουσικό βίντεο! Ο Miles Teller πρωταγωνιστής