Δεν θέλει να γυρίσει στο Μονακό η πριγκίπισσα Charlene υποστηρίζει γαλλικό περιοδικό

Κατερίνα Μπούσιου
Δεν θέλει να γυρίσει στο Μονακό η πριγκίπισσα Charlene υποστηρίζει γαλλικό περιοδικό

Δεν θα επιστρέψει στο παλάτι μετά την αποθεραπεία της λένε τα ευρωπαϊκά media και αυτό αλλάζει τα δεδομένα και ξαναφέρνει το σενάριο για χωρισμό ανάμεσα στο πριγκηπικό ζευγάρι, στην επιφάνεια. 

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο πρίγκηπας του Μονακό Αλβέρτος, είχε δηλώσει στην εφημερίδα της χώρας του «Monaco-Matin» ότι η σύζυγός του τα πηγαίνει καλύτερα και σύντομα θα επιστρέψει κοντά τους. Το γαλλικό περιοδικό Voice όμως, υποστηρίζει σήμερα ότι η Charlene μόλις γίνει καλά, δεν έχει καμία πρόθεση να γυρίσει στο Παλάτι των Μονεγάσκων. Τι συνέβη και άλλαξε γνώμη;


https://www.instagram.com/tv/CZJQ5MEIaID/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θέλει να πάει κάπου αλλού»

Το γαλλικό περιοδικό Voice υποστηρίζει πως η πριγκήπισσα που εδώ και 4 μήνες αναρρώνει σε κλινική στην Ευρώπη - εικάζεται πως είναι στην Ελβετία - θέλει να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της, μετά από την μεγάλη περιπέτεια της υγείας της εδώ και 1,5 χρόνο και δεν σκοπεύει να γυρίσει στο Μονακό μετά την αποθεραπεία της. Όπως είναι φυσικό έχει κλονιστεί και ψυχολογικά και προφανώς αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει αρκετά πράγματα. Και τώρα υπάρχει το μεγάλο ερώτημα; Πως η πριγκήπισσα θα ζει εκτός της χώρας του συζύγου της, τι θα γίνει με το γάμο της και κυρίως τι θα απογίνουν τα δίδυμα παιδιά της Jacque και Gabriella;


https://www.instagram.com/p/CWA2DeisH7j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο σκοπός της όπως υποστηρίζει το γαλλικό μέσο είναι να τα έχει μαζί της σε ένα μέρος κοντά στο Μονακό και ο πρίγκηπας Αλβέρτος να μπορεί να τους επισκέπτεται. Το σενάριο αν και μοιάζει περίεργο, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Γιατί αν αυτή είναι η πρόθεση της Charlene, τότε δεν νομίζουμε ότι θα βρει σύμφωνο τον Αλβέρτο, που θέλει τα παιδιά του να παραμείνουν και να μεγαλώσουν στο παλάτι. Το αντίθετο θα έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά στη μοναρχία.



Κάποιοι μάλιστα επανέφεραν στην επιφάνεια το σενάριο περί διαζυγίου του ζευγαριού. Αυτό και αν θα ήταν σκάνδαλο μεγατόνων για το μικρό αλλά ισχυρό κρατίδιο του Μονακό. Πάντως, ένα είναι το σίγουρο. Η Charlene δεν αγαπά καθόλου τα βασιλικά της καθήκοντα και έχει τάσεις φυγής και σίγουρα καταπιέζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H πριγκίπισσα Charlene ετοιμάζει την επιστροφή της- Τι αποκάλυψε μέσα από την κλινική

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε δήλωση για την υγεία της συζύγου του Charlene και έχει νέα να μοιραστεί

Η Πριγκίπισσα Charlene παραμένει εξαφανισμένη: To ποσό που φτάνει η προσωπική της περιουσία