H πριγκίπισσα Charlene ετοιμάζει την επιστροφή της- Τι αποκάλυψε μέσα από την κλινική

Τσακιρίδου Χριστίνα
H πριγκίπισσα Charlene ετοιμάζει την επιστροφή της- Τι αποκάλυψε μέσα από την κλινική

Η πριγκίπισσα του Μονακό έσπασε τη σιωπή της και παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα.

O πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε δηλώσεις για την τρέχουσα κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας Charléne του Μονακό και λίγο αργότερα όλοι έσπευσαν να κάνουν λόγο για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της. «Πιστεύω πως σύντομα θα την δείτε ξανά στο πριγκιπάτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλβέρτος στην εφημερίδα Monaco-Matin τονίζοντας πως η σύζυγός του είναι πολύ καλύτερα.

Η αισιόδοξη αυτή δήλωση ήρθε για να ανατρέψει εκείνη που έκανε το πριγκιπάτο του Μονακό τον περασμένο Ιανουάριο στην οποία ανέφερε πως η Charlene θα έπρεπε να παραμείνει για αρκετές εβδομάδες ακόμα στην κλινική που νοσηλεύεται εκτός Μονακό.

Η πριγκίπισσα Charlene έσπασε τη σιωπή της- Η συμμετοχή της σε κόμικ

https://www.instagram.com/p/CaXnMNrqCdO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πριγκίπισσα εξακολουθεί να νοσηλεύεται ωστόσο παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Le Parisien όπου μίλησε αναλυτικά για το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η Charlene θα είναι ηρωίδα στο νέο τόμο του Blitz του ιαπωνικού κόμικ manga που είναι εμπνευσμένο από το σκάκι.

«Είμαι ενθουσιασμένη με την κυκλοφορία του έκτου τόμου του Blitz που δημιούργησε ο Garry Kasparov και σχεδίασε ο Daitaro Nishihara. Η ιδέα της συμμετοχής μου μου άρεσε από την πρώτη στιγμή και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Cédric Biscay που με έκανε να ανακαλύψω τον κόσμο των manga», δήλωσε η Charlene.

Ο Cédric Biscay, δημιουργός του κόμικ και φίλος της Charléne, είχε ζητήσει την άδεια να εμφανιστεί η πριγκίπισσα στο Blitz πριν από ένα χρόνο και όπως είχε αποκαλύψει εκείνη δέχτηκε αμέσως κι όταν είδε τα σχέδιά του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της βασιλικής οικογένειας των Μονεγάσκων γίνονται ήρωες του Blitz αφού τον περασμένο Ιούνιο ο πρίγκιπας Αλβέρτος έγινε κι εκείνος ήρωας σε manga.



Η κατάσταση της υγείας της και οι φήμες χωρισμού με τον Αλβέρτο

Η επανεμφάνιση της πριγκίπισσας γέμισε ελπίδες τους Μονεγάσκους ωστόσο η Charlene δεν αποκάλυψε νεότερα για την υγεία της και την έξοδό της από την κλινική. Το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου στον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο έδωσε τροφή για σχόλια στον Τύπο, αναζωπυρώνοντας τις φήμες για επικείμενο διαζύγιο του βασιλικού ζεύγους. Η επιστροφή της πριγκίπισσας στο παλάτι παραμένει άλυτος γρίφος ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί στο Πριγκιπάτο.

prigkipissa charlene

Η Πριγκίπισσα Charlene παραμένει εξαφανισμένη: To ποσό που φτάνει η προσωπική της περιουσία

Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: