Η Πριγκίπισσα Charlene παραμένει εξαφανισμένη: To ποσό που φτάνει η προσωπική της περιουσία

Πατούλια Κατερίνα
Η Πριγκίπισσα Charlene παραμένει εξαφανισμένη: To ποσό που φτάνει η προσωπική της περιουσία

Η πριγκίπισσα Charlene παραμένει σε κλινική σε άγνωστο προορισμό εκτός Μονακό.

Πού βρίσκεται επιτέλους η πριγκίπισσα Charlene; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τον κόσμο στο πριγκιπάτο του Μονακό τους τελευταίους τρεις μήνες.

To άλλο ερώτημα που έλυσε η εφημερίδα Express, έχει να κάνει με την προσωπική περιουσία της Charlene. Χωρίς να ξεκαθαρίζεται από το πριγκιπάτο το αν η 44χρονη θλιμμένη πριγκίπισσα πληρώνει η ίδια τα έξοδα της κλινικής αποκατάστασης στην οποία βρίσκεται, οι ειδικοί της εφημερίδας έκαναν μια ανάλυση κι έναν υπολογισμό της προσωπικής περιουσίας της Charlene και κατέληξαν στο γεγονός πως τα χρήματα που έχει είναι αρκετά!

H περιουσία της πριγκίπισσας



Η Charlene μπήκε στον Οίκο των Grimaldi το 2011, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι ένας από τους πιο πλούσιους ευγενείς, με την καθαρή αξία της περιουσίας του να φτάνει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Ο Αλβέρτος έχει επιπρόσθετα και ακίνητα τόσο μέσα στο Μονακό όσο και στην υπόλοιπη Γαλλία.

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth πάντως, η Charlene έχει μια περιουσία που φτάνει τα 150 εκατομμύρια δολάρια. Κι αν αναρωτιέσαι πώς έχει φτάσει να έχει αυτό το ποσό στην κατοχή της, μιας και η καριέρα της ως επαγγελματίας κολυμβήτρια δεν της πρόσφερε τόσα χρήματα, το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού η 44χρονη το έχει λάβει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας του Μονακό.

Τρεις μήνες στην κλινική και άφαντη

Ήταν 8 Νοεμβρίου 2021 όταν η 44χρονη σήμερα Charlene επέστρεψε τελικά στο Μονακό, μετά από μήνες απουσίας και διαμονής στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική.

charlene epistrofi

Με καλυμμένο το πρόσωπό της πίσω από μια προστατευτική μάσκα η Charlene έσμιξε με τα δίδυμα παιδιά της, στα οποία έλειψε πολύ αλλά η χαρά των δίδυμων πριγκιπόπουλων Gabriella και Jacques δεν κράτησε πολύ. Από τις 19 Νοεμβρίου επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον πρίγκιπα Αλβέρτο πως η Charlene είναι ξανά μακριά από την οικογένειά της και νοσηλεύεται σε κλινική εκτός Μονακό.

Πώς η Charlene πήρε την απόφαση να μπει σε κλινική

«Την έβαλα να καθίσει με τα αδέρφια και την κουνιάδα της. Είχε ήδη πάρει την απόφασή της και θέλαμε μόνο να την επιβεβαιώσει μπροστά μας. Αυτή το ήθελε. Ήξερε ήδη ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να πάει να ξεκουραστεί και να κάνει μια πραγματική θεραπεία με ιατρικό πλαίσιο. Και όχι στο Μονακό. Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, θα έπρεπε να είναι κάπου έξω από το Μονακό», είχε πει ο Αλβέρτος στο περιοδικό People ξεκαθαρίζοντας πάντως σε άλλη του δήλωση πως δεν πρόκειται ούτε για καρκίνο ούτε για να υποβληθεί σε κάποια αισθητική επέμβαση.

«Δεν έχει να κάνει ούτε με κάποια αισθητική επέμβαση, η Charlene έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις - ένα κρυολόγημα ή η γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθήσει, COVID. Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση μας. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές. Αυτά δεν είναι προβλήματα στη σχέση μας, όχι με τη σχέση μεταξύ ενός συζύγου. Είναι διαφορετικής φύσης. Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας – οι διορθωτικές επεμβάσεις στον ρινικό κόλπο τον Μάιο λόγω λοίμωξης- αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω. Μπορώ να πω ότι υπέφερε απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά», είπε τότε.

Άλλο πρόβλημα ανέφερε βέβαια η νέα ανακοίνωση από το πριγκιπάτο

Έχοντας περάσει μακριά από τα παιδιά της τις γιορτές των Χριστουγέννων, τα γενέθλιά τους το Δεκέμβριο, τα γενέθλια της ίδιας, στις 25 Ιανουαρίου και με τον φόβο να περάσει και τα γενέθλια του Αλβέρτου μακριά του στις 14 Μαρτίου, η Charlene δεν έχει ακόμα κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πριγκιπάτου πριν τρεις ημέρες στην επίσημη γιορτή του Άγιου Devota, προστάτη του Οίκου Grimaldi, η Charlene παραμένει στην κλινική για να ολοκληρώσει τη θεραπεία για τα δόντια της.

«Η θεραπεία προχωράει κανονικά με τρόπο ικανοποιητικό και ενθαρρυντικό αλλά απαιτούνται ακόμα αρκετές εβδομάδες αποκατάστασης για την πριγκίπισσα», τόνισε η ανακοίνωση εξηγώντας πως μόλις η υγεία της το επιτρέψει, θα είναι χαρά της Charlene να βρεθεί ξανά με τα παιδιά της.

«Αυτήν την περίοδο, το βασιλικό ζευγάρι επιθυμεί να σεβαστούν όλοι την ιδιωτικότητά τους και τον σεβασμό προς τα παιδιά τους», έγραφε στο τέλος η ανακοίνωση για την υγεία της πριγκίπισσας.

Πριγκίπισσα Charlene: Η νέα ανακοίνωση του πριγκιπάτου σκόρπισε νέα ανησυχία για την υγεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει - «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene