Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το πρώτο post από το Παρίσι σε ένα ξεχωριστό σημείο

Ιωάννα Τζανή
Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε το πρώτο post από το Παρίσι σε ένα ξεχωριστό σημείο

Η influencer πόζαρε μπροστά από την εμβληματική καφετέρια Cafe De Flore.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο μαγευτικό Παρίσι, σηματοδοτώντας το πρώτο ταξίδι της influencer στο εξωτερικό μετά από δύο χρόνια.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο της post από το ταξίδι με τον σύζυγό της στην Πόλη του Φωτός, όπου ποζάρει μπροστά από την πιο διάσημη και κοσμοπολίτικη καφετέρια του Παρισιού, το Cafe De FLore.

mpompa sakis

Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες της και η ευχή για την πρωτομηνιά

Από αυτό το θρυλικό καφέ, το οποίο ιδρύθηκε το 1985, έχουν περάσει μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο. Από τον Πικάσο, του οποίου το Cafe De Flore ήταν στέκι, μέχρι την ηθοποιό Lauren Bacall, δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφθεί κανείς το Παρίσι και να μη βγάλει φωτογραφία μπροστά από αυτό το ιστορικό μέρος.



Έτσι και η Χριστίνα Μπόμπα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη, φορώντας ένα casual outfit, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «À Paris».


https://www.instagram.com/p/CapDvcgMmZ5

Ο λόγος που δε δημοσίευσαν τίποτα από τις διακοπές τους τις προηγούμενες ημέρες

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε πριν από τρεις ημέρες ένα βίντεο από τις διακοπές του στο Παρίσι, ωστόσο δέχτηκε πολύ επιθετικά σχόλια κάτω από το post, καθώς πολλοί κατηγόρησαν το ζευγάρι πως δεν ενστερνίζεται την αναστάτωση που επικρατεί παγκοσμίως εξαιτίας του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Έτσι, η Χριστίνα και ο Σάκης αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να απολαύσουν το ταξίδι τους χωρίς να προκαλούν. Γι' αυτό δεν ανέβασαν ούτε stories αλλά ούτε και posts μέχρι και σήμερα, που η influencer δημοσίευσε τρία stories και την πρώτη της φωτογραφία από τις κοινές διακοπές του ζευγαριού.


https://www.instagram.com/p/Cahd7-TjRFm

Και πάλι υπήρξαν αρνητικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Μπόμπα, με πολλούς να την κατηγορούν ότι είναι «στον κόσμο της», ωστόσο ο θυμός καταλάγιασε και οι επιθέσεις των followers της ήταν πολύ λιγότερες σε σχέση με εκείνες που δέχτηκε ο Σάκης Τανιμανίδης στο δικό του post τρεις ημέρες πριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη στον πατέρα του και το ταξίδι με τις δίδυμες και την Χριστίνα

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφίζονται στα χιόνια με τα δίδυμα (photo)