Η συγκινητική αφιέρωση της Σίσσυς Χρηστίδου στη μαμά της: «Χρόνια πολλά εκεί ψηλά»

Νατάσσα Σχοινά
Η συγκινητική αφιέρωση της Σίσσυς Χρηστίδου στη μαμά της: «Χρόνια πολλά εκεί ψηλά»
Η μαμά της παρουσιάστριας, Μίνα, θα είχε γενέθλια σήμερα και η κόρη της τής εύχεται.

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα, όμως για τη Σίσσυ Χρηστίδου έχει ακόμα πιο ιδιαίτερη σημασία. Η μαμά της παρουσιάστριας, Μίνα, που «έφυγε» πριν από περίπου έναν μήνα, στις 4 Φεβρουαρίου του 2022, σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της και η κόρη της δεν μπορούσε να μην κάνει την αντίστοιχη αφιέρωση.

Η Χρηστίδου πόσταρε μία selfie στην οποία ποζάρει δίπλα-δίπλα με τη μαμά της, ενώ πάνω της έγραψε: «Μαμά… Χρόνια πολλά εκεί ψηλά… #happybirthday».

sissy xrhstidou afierosi mama

Η Χρηστίδου ανακοίνωσε το πρόβλημα υγείας της μαμάς της -χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία- στις 16 Ιουλίου του 2021 και, έκτοτε, ανά διαστήματα ανέβαζε στον λογαριασμό της στο Instagram σχετικές αναρτήσεις από τις επισκέψεις στο νοσοκομείο και από το ταξίδι της μέχρι τον Φεβρουάριο.

Το post που έκανε την ημέρα που την έχασε περιλάμβανε όλη της τη θλίψη αλλά κυρίως την ευγνωμοσύνη που μπόρεσε να την έχει στη ζωή της και να ζήσουν τα όσα έζησαν μαζί.

https://www.instagram.com/p/CZleZiBI-R2

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο.. Αντίο μαμά μου… Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου... Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοίτα μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ... Σ´αγαπώ... ~ 04-02-2022», έγραψε στο post της.

Η αφιέρωση που της είχε κάνει έναν χρόνο πριν

https://www.instagram.com/p/CMKbWE8gLYY

Έναν χρόνο πριν, η Χρηστίδου είχε ευχηθεί στη μαμά της, ξανά με τα πιο όμορφα λόγια, εκφράζοντάς της πόσο ωραία ημέρα είχε τα γενέθλιά της. Η ανάρτηση έγραφε χαρακτηριστικά:

«Μαμά... η σπουδαία αυτή εκδήλωση της γυναικείας φύσης...

Τι υπέροχη μέρα για να έχεις γενέθλια...

Χρόνια πολλά μαμά μου...

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες και όσα συμβολίζουν...

Χρόνια δυνατά»

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες μαμάς και κόρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια της μαμάς της - Το μήνυμά της στα social media

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική»

Σίσσυ Χρηστίδου: Η Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο με τη μαμά της και η «απειλή» στο 2022