Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια της μαμάς της - Το μήνυμά της στα social media

Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου για την απώλεια της μαμάς της - Το μήνυμά της στα social media

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες», γράφει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το πιο δύσκολο Σάββατο της ζωής της βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πενθεί για την απώλεια της μητέρας της. Η παρουσιάστρια του MEGA τα ξημερώματα δημοσίευσε ένα μαύρο Insta Story στο Instagram της, ενώ πριν λίγη ώρα κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες με τη μαμά της, αποκαλύπτοντας ότι έφυγε από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια βρισκόταν από χθες (4/2) στη Θεσσαλονίκη λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας της μαμάς της για να είναι στο πλευρό τόσο της ίδιας, όσο και του μπαμπά της και του αδελφού της. Όπως είναι λογικό, σήμερα η Σίσσυ δεν θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής του MEGA «Χαμογέλα και πάλι».

neo spiti xristidou 2

H Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον Θοδωρή Μαραντίνη: Η άγνωστη λεπτομέρεια του χωρισμού

Το αποχαιρετιστήριο post της Σίσσυς στη μαμά της, Μίνα

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο.. Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ.. ?? ~ 04-02-2022», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram της ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες με τη μητέρα της από τα παιδικά της χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CZleZiBI-R2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα δύο δύσκολα χρόνια και η ασθένεια της μαμάς της

Πέρσι το καλοκαίρι η Σίσσυ Χρηστίδου κοινοποίησε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube εξηγώντας στους ακόλουθούς της ότι έχει εξαφανιστεί, γιατί βιώνει μια δύσκολη κατάσταση. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγεία της μητέρας της και εξήγησε ότι έπασχε από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.

«Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάποιες εξετάσεις και φάνηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά. Στην αρχή ήμασταν πιο χαλαροί, γιατί θα μπορούσε να ήταν από μια ίωση ή μία λοίμωξη. Τελικά 1η Νοέμβριου, στα γενέθλια του αδερφού, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, CMML λέγεται, έχω μάθει πάρα πολλά γι’ αυτήν την ασθένεια πια», εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube.



Και πρόσθεσε: «Από κει και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη και γενναία. Είμαστε από την πρώτη στιγμή εδώ στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου στη “Στοργή” στη Θεσσαλονίκη. Εδώ περνάμε τις περισσότερες ημέρες. Κάποιες είναι καλύτερες κάποιες λιγότερο καλύτερες. Στην αρχή δεν υπήρχαν συμπτώματα, το πιάσαμε από πολύ νωρίς και αυτό είναι ένα πολύ βασικό μήνυμα που θέλω να περάσω. Ο μπαμπάς μου είναι πολύ οργανωτικός και πολύ προσεκτικός κι έτσι κάνουν εξετάσεις κάθε 6 μήνες κι εκείνος τις αρχειοθετεί κι έτσι είδαμε τα νούμερα να γίνονται λίγο διαφορετικά στις εξετάσεις της».

«Όταν είδαμε τα νούμερα αυτά τα διαφορετικά, ουσιαστικά εξελισσόταν η νόσος μπροστά στα μάτια μας», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και μοιράστηκε τις πρώτες αντιδράσεις της οικογένειάς της σε αυτή την εξέλιξη. «Η είδηση σε σοκάρει, δεν μπορείς να τη διαχειριστείς εύκολα, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, περίεργα. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε πάμε να παλέψουμε με το τέρας», σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ