Το τρυφερό post της Ραφαέλας Ψαρρού για τη γιορτή της γυναίκας και το σχόλιο του Γιώργου Καράβα

Το τρυφερό post της Ραφαέλας Ψαρρού για τη γιορτή της γυναίκας και το σχόλιο του Γιώργου Καράβα

Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα κοινοποίησε στο Instagram μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της.

Σήμερα γιορτάζουν όλες οι γυναίκες του πλανήτη. Η 8η Μαρτίου, άλλωστε, έχει καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες ως παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε τέτοια μέρα το 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Με αφορμή, λοιπόν, τη σημαντική αυτή μέρα είναι πολλοί και πολλές οι celebrities που δημοσίευσαν «δυνατές» φωτογραφίες στα social media για να υμνήσουν το γυναικείο φύλο. Ανάμεσά τους η Ραφαέλα Ψαρρού, σύζυγος του Γιώργου Καράβα, η οποία πόσταρε ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο με την κορούλα της.

karavas psarrou 22

Από το GNTM στο Μανχάταν ο Γιώργος Καράβας! Μας ταξιδεύει με τη Ραφαέλα Ψαρρού στη NY και μας αρέσει

Το post της Ραφαέλλας Ψαρρού για τη γιορτή της γυναίκας

Δύο φωτογραφίες με την κόρη της δημοσίευσε η σύζυγος του Γιώργου Καράβα στο Instagram με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας. Στην πρώτη φωτογραφία, βλέπεις τη Ραφαέλα Ψαρρού με την κόρη της τις πρώτες μέρες ζωής της στο μαιευτήριο, ενώ στη δεύτερη φαίνεται η μικρή Καλλιόπη μέσα στο αυτοκίνητο.


https://www.instagram.com/p/Ca1_3pOsdZM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες. Χρόνια πολλά στη δική μου αδυναμία στην κόρη μου που έχει γίνει η καλύτερή μου φίλη! Στην πρώτη φωτογραφία μόλις έχει γεννηθεί .. I love you girl ! Πάντα δίπλα σου ❤️», έγραψε στο post η Ραφαέλα Ψαρρού.

Και, φυσικά, ο Γιώργος Καράβας απάντησε στις δυο γυναίκες της ζωής του: «Γυναικάρες μου!!! Σας λατρεύω !!!».



Και ο Γιώργος Καράβας τίμησε τις γυναίκες της ζωής του

Ο Γιώργος Καράβας θέλησε κι αυτός με τη σειρά του να τιμήσει τις δυο πιο αγαπημένες γυναίκες στη ζωή του- την κόρη του και τη σύζυγό του- με ένα post στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/Ca1prg6MT_G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη σύζυγό του, Ραφαέλα, και την κόρη τους να κοιτάζονται στα μάτια και να έχουν και ίδιο χτένισμα. «Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου !!! Σας αγαπάμε !!!», έγραψε ο Γιώργος Καράβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ