Ο Γιώργος Καράβας κάνει ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του και τα λόγια του συγκινούν

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Καράβας κάνει ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του και τα λόγια του συγκινούν

Η σύζυγος του coach του GNTM, Ραφαέλα Ψαρρού είχε τα γενέθλια της και εκείνος της έκανε αφιέρωση μιλώντας για όλα αυτά που την κάνουν μοναδική. 

Είναι παντρεμένοι εδώ και 12 χρόνια, αλλά συνεχίζουν να νιώθουν τόσο δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, όπως την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν τυχαία σε ένα μαγαζί και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Η σύζυγος του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού είχε τα γενέθλιά της και εκείνος της επεφύλαξε μία μικρή ερωτική εξομολόγηση για να της δηλώσει την αγάπη του και να τονίσει ένα μοναδικό της χαρακτηριστικό, που την κάνει ανεκτίμητη.

karavas rafaela

Το κορίτσι του

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα όχι η τελευταία, που ο coach του GNTM και γνωστό μοντέλο Γιώργος Καράβας έχει μιλήσει με θαυμασμό για την γυναίκα της ζωής του. Η αγάπη του είναι τόσο βαθιά και αυτή τη φορά με όσα έγραψε για εκείνη, μας δείχνει ότι την θεωρεί την κινητήριο δύναμη όλη της οικογένειάς τους. Όπως λοιπόν ανέφερε κάτω από μία φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε και τους δείχνει τη στιγμή του γάμου τους: «Εύχομαι κάθε σου μέρα να έχει μόνο χαμόγελα, στιγμές ευτυχίας και αυτή τη λάμψη στα μάτια σου, από όπου όλοι μας παίρνουμε δύναμη! Χρόνια πολλά κορίτσι μου, σ΄αγαπώ πολύ!».


https://www.instagram.com/p/CaaHKNMM4bg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια η φωτογραφία αυτή, δεν είναι από τον πραγματικό τους γάμο, αλλά από μία αντίστοιχη φωτογράφηση μόδας την οποία χάρηκαν όπως τότε. Εκείνη η ημέρα, όπως είχε αποκαλύψει η Ραφαέλα Ψαρρού ήταν πιο μοναχική: «Παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο της Πεύκης, εγώ ο Γιώργος και οι κουμπάροι μας! Θυμάμαι ότι εγώ φορούσα ένα τζιν πουκάμισο και ένα μαύρο τζιν παντελόνι (γέλια). 'Ηταν ένας πολύ απλός γάμος. Στην ουσία η επισημοποίηση της αγάπης μας».


https://www.instagram.com/p/CBtFv8IAp60/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιώργος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show πριν 3 εβδομάδες, είχε και άλλα λόγια αγάπης και αφοσίωσης για την γυναίκα της ζωής του: «Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμένα και θέλω να πιστεύω ότι είμαι κι εγώ πολύ σημαντικός άνθρωπος για αυτή. Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμα ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια μαζί της, δηλαδή την ποθώ ως γυναίκα, που είναι πολύ σημαντικό. Περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας. Δεν μπορώ να κοιμάμαι χωρίς τη Ραφαέλα».



Αλλά και η Ραφαέλα Ψαρρού σε συνέντευξή της στο Star, είχε αποκαλύψει τα δυνατά της συναισθήματα για εκείνον και είχε μιλήσει για την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν: «Ο Γιώργος είχε έρθει για ποτό σε ένα μαγαζί, με είδε, του άρεσα και μου έδωσε την κάρτα του.

https://www.instagram.com/p/CacPCsVsxe2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μου είπε «είσαι πάρα πολύ όμορφη και αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο να σε γνωρίσω». Δεν τον πήρα στην αρχή. Ξαναήρθε, όμως από το μαγαζί και τον παρατήρησα εκείνη τη στιγμή και λέω «πρέπει μάλλον να του στείλεις μήνυμα γιατί δεν θα μείνει για πολύ καιρό ελεύθερος». Και από τότε είμαστε όλη μέρα μαζί!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιώργος Καράβας δεν αντέχει λεπτό χωρίς τη Ραφαέλα Ψαρρού - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Γενέθλια για την κόρη του Γιώργου Καράβα: Οι τρυφερές πόζες με τη σύζυγό του Ραφαέλα

Δεν κάνει κρύο στη Λαπωνία για τον Γιώργο Καράβα - Η πόζα που μας ξετρέλανε στο Instagram

Photo credits: Instagram @yiorgos Karavas