Γενέθλια για την κόρη του Γιώργου Καράβα: Οι τρυφερές πόζες με τη σύζυγό του Ραφαέλα

Πατούλια Κατερίνα
Γενέθλια για την κόρη του Γιώργου Καράβα: Οι τρυφερές πόζες με τη σύζυγό του Ραφαέλα

Η Καλλιόπη, η κόρη του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού έχει γεννέθλια και γίνεται επτά ετών. 

Μετά το ταξίδι του Γιώργου Καράβα στη Λαπωνία παρέα με την αγαπημένη του σύζυγο Ραφαέλα Ψαρρού, ο κόουτς και όπως όλα δείχνουν μελλοντικός κριτής του GNTM γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της κόρης του Καλλιόπης.

Γενέθλια για την Calli

Η Καλλιόπη γίνεται σήμερα επτά ετών και η μαμά της, δημοσίευσε μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες στις οποίες έγραψε ως λεζάντα:

«Το κορίτσι μου το υπέροχο έχει γενέθλια σήμερα !Γίνεται 7! Να σε χαίρομαι υπέροχο μου πλάσμα ! Να είσαι πάντα τόσο δυναμική, τόσο αυθόρμητη ,τόσο ευτυχισμένη! Σε αγαπώ όσο τίποτα Calli»!

Η μικρή την οποία οι γονείς της ονομάζουν χαϊδευτικά και Calli είναι η μικρότερη κόρη του ζευγαριού, μιας και ο μεγάλος της αδερφός Φίλιππος είναι εννιά ετών.

«Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία», είχε πει σε συνέντευξή του ο Καράβαςενώ για το τι επάγγελμα θα κάνουν τα παιδιά του, το μοντέλο είναι αναφέρει ότι θέλει το επάγγελμα με το οποίο θα ασχοληθούν, να είναι δική τους επιλογή.

yiorgoskaravas official 269898241 430113165466344 865171228497192320 n

Μιλώντας για την οικογένειά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Καράβας είχε πει:

«Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμα ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια μαζί της, δηλαδή την ποθώ ως γυναίκα, που είναι πολύ σημαντικό. Περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας. Δεν μπορώ να κοιμάμαι χωρίς τη Ραφαέλα. Για παράδειγμα, τώρα, τον τελευταίο καιρό, τα παιδιά μας κάνουν σκι. Ασχολείται η Κάλλι με το αγωνιστικό σκι και ο Φίλιππος κάνει snowboard. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο είχα μία υποχρέωση στην Αθήνα και έπρεπε να μείνω εδώ. Μου λέει η Ραφαέλα ‘Θα πάρω το αυτοκίνητο και θα ανέβουμε πάνω στον Παρνασσό’. Δε μου πήγαινε η καρδιά να φύγει. Το πιστεύεις; Με την καλή έννοια το λέω», είπε χαρακτηριστικά.





Όσο για την Ραφαέλα Ψαρρού, είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της και την απόκτηση κι άλλων παιδιών:

Ευγενικός και γενικά από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, όπως και εκείνος για εμένα. Δεν τον ζηλεύω γιατί δεν μου δίνει το δικαίωμα να το κάνω. Γενικά είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Γενικά τον Γιώργο τον εμπιστεύομαι και θεωρώ θα τα πάει περίφημα. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί, ένα βράδυ είχαμε πάει για ποτό, ξεχωριστές παρέες, και ήρθε ο Γιώργος και μου μίλησε. Απλά μου έδωσε την κάρτα του και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη και αν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Ήταν ντροπαλός. Ο Γιώργος θέλει και τρίτο παιδί, εγώ δεν θέλω. Δυο παιδάκια, ένα μαγαζί, ο Γιώργος δεξιά αριστερά για δουλειές, δεν είναι εύκολο».

Ο Γιώργος Καράβας δεν αντέχει λεπτό χωρίς τη Ραφαέλα Ψαρρού - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Δες και τις υπόλοιπες πόζες της εορτάζουσας παρακάτω.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι μαγευτικές διακοπές του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού στον Αρκτικό Κύκλο

Δεν κάνει κρύο στη Λαπωνία για τον Γιώργο Καράβα - Η πόζα που μας ξετρέλανε στο Instagram

Επιστρέφει η Καγιά στο GNTM; Μάθαμε επιτέλους γιατί ο Καράβας ούρλιαξε στον τελικό για την Κυβέλη