Ο Σουλτάτος δε φοβάται να σταθεί δίπλα σε μία δυνατή γυναίκα – Η ιδιαίτερη αφιέρωση στη Λασκαράκη

Ο Σουλτάτος δε φοβάται να σταθεί δίπλα σε μία δυνατή γυναίκα – Η ιδιαίτερη αφιέρωση στη Λασκαράκη
Ο διάσημος σεφ έκανε μία ιδιαίτερη αφιέρωση στην καλή του.

Πληθώρα μηνυμάτων πλημμυρίζει αυτές τις ημέρες τα social media. Η Ημέρα της Γυναίκας έχει τέτοια σημασία που δεν παραγκωνίζεται πια. Αποτελεί άλλη μία αφορμή να γιορτάσουμε τη δύναμή της, να μιλήσουμε για το μέλλον της και να βάλουμε στην άκρη κάθε στερεότυπο που για χρόνια μάστιζε την κοινωνία.

Πολλές, λοιπόν, ήταν οι γυναίκες που ανέβασαν τα δικά τους κείμενα και τις εικόνες, όμως, αντιστοίχως το έκαναν και αρκετοί άντρες. Τόσο για τις γυναίκες γενικά όσο και για τις γυναίκες της ζωής τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Λευτέρης Σουλτάτος που αφιέρωσε ένα story του στη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.



Το story του Λευτέρη Σουλτάτου για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο διάσημος σεφ, ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας, έκανε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram. Αυτό περιλάμβανε μία φωτογραφία της ηθοποιού αλλά και μία ιδιαίτερη ατάκα: «Μη φοβηθείς να προσκολληθείς σε μία δυνατή γυναίκα. Ίσως μία μέρα να είναι ο μοναδικός σου στρατός».

laskaraki soultatos story

Αν αναρωτιέσαι πού έχεις ξαναδεί αυτήν τη φράση, να σου θυμίσουμε πως συνόδευε τη φωτογραφία μίας γυναίκας που κρατούσε στα χέρια της ένα όπλο σε μία μάχη στην Ιρλανδία. Πριν από αυτήν έγραφε: «Η Βασίλισσα δεν νοιάζεται για εμάς καθώς αυτή η γυναίκα ανησυχεί για τον άντρα και τη γη της».

https://www.instagram.com/p/CVPxllUARfx

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2019 στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στα Σπήλαια Ηρακλείου. Η τελετή ήταν πολύ κλειστή και μόνο συγγενείς παρευρέθηκαν. Δύο μήνες μετά, ωστόσο, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι σε παραλία της Νάξου.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάρτι μασκέ με τούρτα υπερπαραγωγή για την Αθηνά Οικονομάκου και με τη Βάσω Λασκαράκη αγνώριστη

Η Βάσω Λασκαράκη γιορτάζει! Το τρυφερό post και οι ευχές του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου

Βάσω Λασκαράκη: Έτσι γνωρίστηκε ο Λευτέρης Σουλτάτος με την κόρη της - Τι είπε για τα παιδιά του