Η Βάσω Λασκαράκη γιορτάζει! Το τρυφερό post και οι ευχές του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη γιορτάζει! Το τρυφερό post και οι ευχές του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου

Full ερωτευμένος με τη σύζυγό του είναι ο γνωστός σεφ.

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός γιορτάζει ανήμερα την Πρωτοχρονιά και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, είναι ο πρώτος που έσπευσε να της δώσει τις πιο τρυφερές ευχές του.

Vasw Laskaraki Leuteris Soultatos pazl

Βάσω Λασκαράκη- Λευτέρης Σουλτάτος: Η «απαγωγή» και το ξαφνικό ταξίδι στη Ρώμη

Το post του Λευτέρη Σουλτάτου για τη Βάσω Λασκαράκη

«Χρόνια πολλά με υγεία, καλή χρόνια σε όλο τον κόσμο με αγάπη μόνο για τους συνανθρώπους μας. Να χαιρόμαστε του εορτάζοντες και εμείς τη δική μας γλυκιά, όμορφη, ευγενική, αυθόρμητη, καταπληκτική, συμπονετική, δημιουργική @vasolaskaraki ! Να είσαι πάντα χαμογελαστή, υγιής, χαρούμενη ευτυχισμένη. Χρόνια πολλά! Η καθιερωμένη ανάρτηση της πρωτοχρονιάς», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος.

https://www.instagram.com/p/CYL5e61oABd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γνωστός σεφ δημοσίευσε δέκα φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη στις οποίες η ηθοποιός χαμογελά πλατιά.

Ο γάμος και ο έρωτας του ζευγαριού

Τον Απρίλιο του 2019 και συγκεκριμένα τη Δευτέρα του Πάσχα (29/4) η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν μυστικά στην Αγία Ειρήνη, στη Σπηλιά των Χανίων, έχοντας στο πλάι τους ελάχιστους στενούς συγγενείς και καλούς φίλους.



Το καλοκαίρι του 2020 ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι στη Νάξο, το οποίο και διοργάνωσε το ερωτευμένο ζευγάρι για να γιορτάσει τον γάμο του με τους φίλους του.

«Δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ μετά τον χωρισμό. Είχα αποφασίσει να αφοσιωθώ στο παιδί. Συνέβη τόσο απότομα και γρήγορα που τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να το δεχτώ. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Μερικές φορές μπορεί και να το εμπόδιζα. Γνωριστήκαμε πριν από δυόμιση χρόνια σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τίποτα, απλά συναναστραφήκαμε. Συναντηθήκαμε μετά από έναν χρόνο ξανά σε ένα μέρος πάλι με παρέα και βρεθήκαμε μετά από λίγο καιρό για να μου γνωρίσει έναν γνωστό του για να αγοράσω ένα αμάξι. Τα πράγματα πήραν την πορεία τους. Δεν είχα τη διάθεση να ερωτευτώ. Με πήρε και με σήκωσε. Δεν ξέρω τι μαγικό έγινε, αλλά δεν είχε επιστροφή. Δεν με νοιάζει τι λέει ο οποιοσδήποτε, με νοιάζει να είμαι εγώ ευτυχισμένη και σωστή προς τον σύντροφό μου», έχει πει η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Έγιναν μαζί νονοί! Το φωτογραφικό υλικό της βάφτισης

Τι έμαθε ο Λευτέρης Σουλτάτος για τη Βάσω Λασκαράκη και δεν μπορούσε να το πιστέψει