Theo Alexander: Ο Έλληνας του «True Blood» έβαλε 56 κιλά για τις ανάγκες ενός ρόλου

Κατερίνα Μπούσιου
Theo Alexander: Ο Έλληνας του «True Blood» έβαλε 56 κιλά για τις ανάγκες ενός ρόλου

Η μεγάλη θυσία του σταρ της δημοφιλούς σειράς, ο οποίος πια ζει στην Ελλάδα και αποκάλυψε πολλά για τη ζωή και την καριέρα του μιλώντας στο «Τhe 2night show». 

'Οσοι τον είδαμε πρόσφατα κατά την προβολή και της μίνι τηλεοπτικής σειράς 42ο στην Cosmotetv, ξαφνιαστήκαμε με την μεγάλη αλλαγή στην εικόνα του. Ο έλληνας γόης του Hollywood ο ηθοποιός Θοδωρής Ζουμπουλίδης όπως είναι το ελληνικό του όνομα, έδωσε την εξήγηση μιλώντας σε μία σπάνια συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show.



«'Εβαλα τα κιλά για το ρόλο τρώγοντας παγωτά και πίτσες»

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως τα τελευταία χρόνια έμενε στο εξωτερικό αλλά ζούσε στην Ελλάδα, εννοώντας ότι βρισκόταν πια στην Αμερική ή στην Ευρώπη περιστασιακά μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Πριν πάει όμως στην οντισιόν για τη σειρά 42ο έπρεπε να πάρει αρκετά κιλά, σχεδόν 56, τρώγοντας ότι πιο junk food υπήρχε, για να αποκτήσει την εικόνα του Μάρκου όπως εκείνος την επιθυμούσε. «Τα πήρα μέσα σε τέσσερις μήνες γιατί ήταν ο ρόλος και πήγα στην οντισιόν, τα έχασα σε εννιά μήνες, τοστ το πρωί, μπριζόλα το μεσημέρι, τοστ το βράδυ, έτρωγα. Αλλά είχα μια ομάδα από πίσω μου» όπως δήλωσε εξηγώντας πως έπρεπε να έχει ειδικό team από γιατρό και διαιτολόγο για να κατορθώσει σε λιγότερο από ένα χρόνο να χάσει όσα κιλά πήρε, χωρίς να έχει επιπτώσεις στην υγεία του.



Το θέμα είναι πως κανείς δεν του ζήτησε να πάρει αυτά τα κιλά, αλλά το θεώρησε ο ίδιος το ιδανικό για τον τόσο ιδιαίτερο ρόλο του. Και η αλήθεια είναι πως ο Μάρκος με αυτή την υπόσταση που του έδωσε ο ηθοποιός, έγινε ένας κομβικός τηλεοπτικός ήρωας της σειράς. Πάντως για τις αγαπημένες του θαυμάστριες, ο Theo Alexander, δήλωσε πως πια τελείωσε η Οδύσσειά του στον κόσμο και πως πια μένει μόνιμα στην Ελλάδα.


https://www.instagram.com/p/CaE_GB6rPxa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Theo Alexander : Από τη Μάνη στα κόκκινα χαλιά του Hollywood

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε