H Bella Hadid μετάνιωσε για την πλαστική επέμβαση που έκανε στα 14 της χρόνια και δηλώνει ανασφαλής

Κατερίνα Μπούσιου
H Bella Hadid μετάνιωσε για την πλαστική επέμβαση που έκανε στα 14 της χρόνια και δηλώνει ανασφαλής

Τι είναι το σύνδρομο του απατεώνα το οποίο την χαρακτηρίζει και γιατί πάντα ήταν η άσχημη της οικογένειας; Το διάσημο μοντέλο κάνει κάποιες ανατρεπτικές δηλώσεις. 

'Ενα εξώφυλλο στη Vogue και μία ανέλπιστη εξομολόγηση για τη ζωή της κάνει το διάσημο μοντέλο Bella Hadid η οποία στα 25 της χρόνια μαζί με την αδελφή της Gigi είναι αυτή τη στιγμή τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Και στην περίπτωση της Bella ίσως και τα ένα από τα πιο ανασφαλή, με όσα υποστηρίζει για το πως βλέπει εκείνη τον εαυτό της, τη στιγμή που ξεκαθαρίζει ποια πλαστική επέμβαση είναι αληθής και τι είναι ψέματα. από όσα έχουν γραφτεί και όσα έχουν ακουστεί. Η Hadid μας κάνει και μία ανάλυση για το σύνδρομο του απατεώνα το οποίο την χαρακτηρίζει και το ακούμε για πρώτη φορά.


https://www.instagram.com/p/CbISzGPOdzy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μετάνιωσα για την πλαστική στην μύτη μου»

«Θα ευχόμουν να είχα κρατήσει τη μύτη των προγόνων μου» δηλώνει η Bella Hadid, η οποία παραδέχεται πως έκανε πλαστική μόλις στα 14 της χρόνια για να την διορθώσει και μάλιστα έχοντας δώσει στο γιατρό της φωτογραφίες της Carla Bruni, για να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις και μετατροπές. Βέβαια τώρα παραδέχεται πως μεγαλώνοντας το σχήμα του προσώπου της άλλαξε και έτσι θα είχε συμβεί και με τη μύτη της και χωρίς να παρέμβει. Διαψεύδει πάντως πως έχει κάνει και άλλη επέμβαση στο πρόσωπό της λέγοντας το «ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτό». Παραδέχεται όμως ότι κάνει ένα μάλλον αμφιλεγόμενο τρικ που κάνουν και άλλα μοντέλα, βάζοντας face tape (το κοινό σελοτέιπ) ανάμεσα στα μάτια κυρίως το βράδυ, για να μην δημιουργηθούν εύκολα ρυτίδες.


https://www.instagram.com/p/CbC7s7MLdB4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκείνο όμως που προκαλεί έκπληξη από όσα λέει το μοντέλο, είναι πως πάντα πίστευε πως είναι πιο άσχημη από την αδελφή της Gigi και την διακατείχε το σύνδρομο του...απατεώνα. Τι είναι αυτό; Διαβάστε την εξήγηση που δίνει: «Είχα αυτό το σύνδρομο γιατί οι άνθρωποι με έκαναν να νιώθω ότι δεν αξίζω αυτό που έχω. Μερικοί πάντα έχουν κάτι να πουν και το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν υπήρξα κατανοητή στη βιομηχανία της μόδας αλλά και στους ανθρώπους γύρω μου».



Εκ του αποτελέσματος όμως, η Bella Hadid τα πήγε περίφημα στον κόσμο της μόδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κανένα serum, καμία κρέμα! Το μυστικό της Bella Hadid για τέλειο δέρμα

Ξεσπά η Bella Hadid: «Μεγάλωσα με ανθρώπους που μου έλεγαν ότι η φωνή μου δεν ήταν σημαντική»

Η Bella Hadid αποκάλυψε τον λόγο που έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ τους τελευταίους μήνες

Photo credits Associated Press