Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διακοπές στη Τζαμάικα και στέλνει φιλιά στους επικριτές της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διακοπές στη Τζαμάικα και στέλνει φιλιά στους επικριτές της

Το μοντέλο-παρουσιάστρια συνεχίζει ανέμελη τις διακοπές της και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όσους έσπευσαν να την σχολιάσουν.

Τα γυρίσματα του «Style Me Up» ολοκλήρωσε επιτυχώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα τέλη Ιανουαρίου και αναχώρησε για τις ΗΠΑ όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Το 34χρονο μοντέλο-παρουσιάστρια είχε ανάγκη από ένα μεγάλο διάλειμμα των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και η Αμερική είναι το μέρος όπου βρίσκονται οι καλύτεροί της φίλοι.

Η Ηλιάνα διατηρεί στενή φιλία με τους hair stylists Δημήτρη Γιαννέτο και Πάνο Παπανδριανό, με τους οποίους ταξίδεψε σε εξωτικούς προορισμούς. Η Ηλιάνα βρίσκεται 2 ολόκληρους μήνες εκτός Ελλάδας και η επιστροφή της παραμένει για την ώρα μυστήριο αφού δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της. Το μοντέλο βρέθηκε στην Νέα Υόρκη, στο Beverly Hills, στη Χαβάη και την Τζαμάικα και όπως ήταν αναμενόμενο δεν σταματά να μοιράζεται εντυπωσιακές φωτογραφίες στα social media.

https://www.instagram.com/p/CZwtucVljmE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
iliana papageorgiou tileorasi7

Ξανά στην TV η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Το σενάριο επιστροφής στο GNTM με τη Βίκυ Καγιά

Η sexy φωτογραφία της Ηλιάνας από τη Τζαμάικα και το μήνυμά της

https://www.instagram.com/p/CbH5_Nos_MN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«From Patras with love. Twitter I see you..», έγραψε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία. Το μοντέλο φορά μικροσκοπικό bikini και απολαμβάνει το μπάνιο της στα τιρκουάζ νερά της Τζαμάικας. Η ανάρτηση της Ηλιάνας «έβαλε φωτιά» στο Instagram με τους ακόλουθούς της να της χαρίζουν περισσότερα από 43.000 likes και αμέτρητα σχόλια.

Η συγκεκριμένη ατάκα της Ηλιάνας μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Πριν λίγα 24ωρα η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολίασε το ταξίδι του μοντέλου, με τις δηλώσεις της να κάνουν αργότερα τον γύρο του διαδικτύου.

Η σπόντα της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το ταξίδι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Χαβάη

https://www.instagram.com/p/Ca49WMFL8H3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Παιδί μου, την είδες τη Χαβάη; Συγγνώμη, το σαγόνι μας έπεσε. Όλων των ανθρώπων. Εμείς εδώ ζούμε μία πραγματικότητα πανδημίας – πολέμου – Πούτιν. Έχω ζηλέψει ταμάλα», είπε η Ζενεβιέβ on camera.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να επιστρέφει στο GNTM με οικονομικούς όρους, η Ζενεβιέβ Mαζαρί σχολίασε: «Αν με ρωτάς αυτό τι σημαίνει, δεν ξέρω. Ο κάθε άνθρωπος κοστολογεί το τι φέρνει έτσι όπως θέλει. Το ποιοι θα είναι μπροστά στις κάμερες δε με αφορούσε και δε με αφορά ποτέ. Εμένα με ενδιαφέρει το αν θα έχω τη θέση του art director που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω στο δημιουργικό κομμάτι, στο χτίσιμο της εκπομπής. Εγώ τυχαία βρέθηκα μπροστά στις κάμερες. Δε θεώρησα ποτέ και δε θεωρώ ότι είμαι παρουσιάστρια».

Πηγές κεντρικής: ilianapapageorgiou



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από τις εξωτικές διακοπές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.