Η «χιουμοριστική» απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το πότε επιστρέφει στην Ελλάδα

Η «χιουμοριστική» απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το πότε επιστρέφει στην Ελλάδα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει εδώ και περίπου 2 μήνες τις διακοπές της στην Αμερική.

Μετά το τέλος των γυρισμάτων της εκπομπής της στον ALPHA «Style Me Up» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε ότι θέλει να ξεκουραστεί και να κάνει πολυήμερες διακοπές. Έτσι, ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και βρέθηκε στην Αμερική για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους της που είχε καιρό να δει.

Η Ηλιάνα γιόρτασε, μάλιστα, στη μακρινή ήπειρο και τα γενέθλιά της, και συγκεκριμένα μαζί με τον καλό της φίλο, Έλληνα hairstylist, Δημήτρη Γιαννέτο, ενώ ταξίδεψε σε Χαβάη και Τζαμάικα με τον επίσης κολλητό της, Έλληνα hairstylist, Πάνο Παπανδριανό.

iliana papageorgiou

Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη Χαβάη μάς έκαναν να «σκάσουμε» από τη ζήλια μας!

Επειδή, όμως, έχει περάσει τόσος πολύς καιρός -πάνε 2 μήνες τώρα που λείπει-, οι fans και φίλοι της Ηλιάνας στην Ελλάδα αναρωτιούνται πότε επιτέλους θα επιστρέψει πίσω.

Ο διάλογος στο Instagram για την επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει σε μια εξωτική παραλία και εύχεται «χρόνια πολλά» στις γυναίκες για τη γιορτή της γυναίκας. Η καλή της φίλη και booker της, Έλενα Χριστοπούλου, αναρωτιέται σε σχόλιο πότε επιτέλους θα γυρίσει στην Ελλάδα. Ο διάλογος… παρακάτω!

iliana instagram

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά στη mother της – όπως την αποκαλεί- πως μόνο αν της φτιάχνει ρεβίθια μια φορά την εβδομάδα θα επιστρέψει με τον… Πάνο Παπανδριανό να «μπλέκεται» στην κουβέντα και να παρακαλάει για αυτά τα ρεβίθια. Και κάπως έτσι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άφησε εντελώς ασαφή την ημερομηνία επιστροφής της στην Ελλάδα.


https://www.instagram.com/p/Ca18bMfuHTD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επιστρέφει η Ηλιάνα στο GNTM;

Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται τελευταία για επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM και για επαναφορά του reality μοντέλου στην αρχική του σύνθεση, η οποία είχε και τη μεγαλύτερη επιτυχία.



Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση επιστροφής της στο Star. Το κανάλι έχει δείξει το ενδιαφέρον του στη Βίκυ Καγιά, η οποία αποτελεί και βασικό πρόσωπο του σταθμού, και κατ’ επέκταση όλα εξαρτώνται από την απάντησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ