Ο Μιχάλης Κουϊνέλης δεν θέλει να παντρευτεί την 'Ηβη Αδάμου αλλά ο λόγος είναι αρκετά περίεργος

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης δεν θέλει να παντρευτεί την 'Ηβη Αδάμου αλλά ο λόγος είναι αρκετά περίεργος

Είναι ερωτευμένοι αλλά δεν σκέφτηκαν ποτέ να το επισημοποιήσουν. Η καρμική σχέση του Μιχάλη με το X Factor στο οποίο άλλωστε γνώρισε πριν από χρόνια τη γυναίκα της ζωής του. 

«Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη. Είναι για εμένα όπως πρέπει» είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στο The 2night show η 'Ηβη Αδάμου για τον Μιχάλη Κουϊνέλη, τον τραγουδιστή και συνθέτη που πριν 11 χρόνια της άλλαξε όλη τη ζωή της και έγινε ο πατέρας της 4χρονης κόρης τους Ανατολής. Και ήρθε η σειρά του να μιλήσει για εκείνη, με αφορμή την πρεμιέρα του X Factor, αυτή την Παρασκευή στις 22.10, όπου ο Μιχάλης είναι ένας εκ των κριτών. Για τη σχέση τους, αλλά και για το λόγο που δεν θέλουν να παντρευτούν.


https://www.instagram.com/p/CaxI2B7rLO-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η σχέση μας έφτασε στο απόλυτο»

Αυτό το τηλεοπτικό show φαίνεται πως υπήρξε καρμικό για την 'Ηβη και τον Μιχάλη, γιατί σε αυτό γνωρίστηκαν πριν από 11 χρόνια. Εκείνη ως διαγωνιζόμενη τραγουδίστρια από την Κύπρο και εκείνος ως guest σε μία δοκιμασία των παικτών για να ερμηνέψουν κάποια από τα τραγούδια του. Και όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»: «Την 'Ηβη την γνώρισα για πρώτη φορά στο προηγούμενο X Factor το ... Απίστευτο; Μετά έγραψα το τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα» το 2010 και κάναμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η 'Ηβη τότε όμως πήγαινε στο Λύκειο. 'Οταν ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, την έδωσα, γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι. Μετά εξελίχθηκε (σ.σ η σχέση) και έφτασε σε άλλο επίπεδο. Στο απόλυτο!»



Ο Μιχάλης όπως και η 'Ηβη έχουν μεγάλη αδυναμία στην μικρή τους κόρη ενώ μένουν πια μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, πόλη καταγωγής του και εξηγεί για ποιο λόγο δεν παντρεύονται: «Δεν υπάρχει μπαμπάς στην ηλικία που είμαι εγώ που δεν είναι τρελαμένος με το παιδί του. Δεν είμαι απλά τρελαμένος, είναι ότι καλύτερο και ότι σοφότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Με την 'Ηβη είχαμε πάντα γερές βάσεις στη σχέση μας. Δεν μας προέκυψε το παιδί, ήταν συνειδητή επιλογή. Δεν θέλαμε ποτέ να παντρευτούμε με την 'Ηβη. Γιατί αν παντρευόμασταν θα έπρεπε μετά να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Δεν συζητήσαμε ποτέ για γάμο, ούτε πανικοβληθήκαμε όταν έμεινε έγκυος η 'Ηβη. Είπαμε ότι κάποια στιγμή όταν βολέψουν οι συνθήκες να το κάνουμε. Να μπούμε στο...πλάνο του Θεού. Αν και δεν νομίζω να έχουμε φύγει ποτέ».



Βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτός ο λόγος που επικαλείται ο Μιχάλης για το γάμο θα έπειθε μία άλλη γυναίκα, αλλά φαίνεται ότι σε αυτό το θέμα, το ζευγάρι έχει την ίδια άποψη. Ταιριάζουν στις απόψεις τους, από ότι καταλαβαίνουμε από τις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς ο ένας για τον άλλον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης σε εξόρμηση στη θάλασσα - Η σπάνια photo με την κόρη τους, Ανατολή

Αγνώριστη η Ήβη Αδάμου! Η απίστευτη αλλαγή που τόλμησε στα μαλλιά της

Ήβη Αδάμου: «Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη»-Η αποκάλυψη για την κόρη της και τον Stavento

Photo credits NDP photo agency