Στη Σοφία Καρβέλα λείπει πολύ η μαμά της - Το συγκινητικό story για την Άννα Βίσση

Νατάσσα Σχοινά
Στη Σοφία Καρβέλα λείπει πολύ η μαμά της - Το συγκινητικό story για την Άννα Βίσση

Μπορεί παλιά οι σχέσεις τους να μην ήταν οι καλύτερες, όμως, πλέον είναι αχώριστες.

Πολλά μπορεί να σου λείψουν σε αυτήν τη ζωή, αλλά η μαμά είναι άλλο πράγμα. Μία κατηγορία από μόνη της. Ακόμα και να έχετε «σκοτωθεί» την προηγούμενη μέρα, την επόμενη μάλλον θα μιλάτε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Όπως και να το κάνουμε, η μαμά σου είναι το στήριγμά σου και, όταν είναι μακριά για κάποιον λόγο, θα έρθει η στιγμή που θα σου λείψει.

Σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση βρέθηκε η Σοφία Καρβέλα για την Άννα Βίσση. Το βράδυ (για εμάς) της Τετάρτης, έκανε ένα τρυφερό και συγκινητικό story στον λογαριασμό της στο Instagram, με το οποίο εξέφρασε το πόσο πολύ της λείπει η μαμά της.

Στη Σοφία Καρβέλα λείπει πολύ η μαμά της

Η Σοφία Καρβέλα μένει μόνιμα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, οπότε δε βλέπει συχνά τη μαμά της. Τα καταφέρνει κυρίως όταν αποφασίζει να έρθει στην Ελλάδα που υπό μη-πανδημικές συνθήκες, έκανε κάθε καλοκαίρι. Γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη που κάποια στιγμή ένιωσε έντονα την απουσία της.

sofia karvela anna vissi story8

«Μου λείπει η μαμά μου. Σπάνια. Αλλά είναι πολύ έντονο όταν συμβαίνει», έγραψε η Καρβέλα πάνω σε μία φωτογραφία που έκανε repost από το Instagram της Βίσση.

Η σχέση Σοφίας Καρβέλα – Άννας Βίσση έχει ωριμάσει πολύ

Μπορεί τώρα μαμά και κόρη να είναι αχώριστες, όμως, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Όταν η Σοφία ήταν μικρότερη, μάλωνε συχνά με τη μαμά της. Η Βίσση παρουσίασε κάποια στιγμή ως λόγο το ενδεχόμενο η κόρη της να την ήθελε περισσότερο «μαμά» και όχι τόσο «διάσημη».

«Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο (η σχέση της με τη Σοφία). Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια την θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει», είπε στο «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό η τραγουδίστρια.



Όταν τα χρόνια πέρασαν και η Σοφία Καρβέλα τα πρωτοέφτιαξε με τον Θανάση Πανουργιά, κάθε φορά που τσακώνονταν, έπαιρναν τηλέφωνο τη σταρ και την έβαζαν να τους τραγουδήσει.

«Όταν τα πρωτοφτιάξανε μέσα στην καψούρα και τον έρωτά τους, σου λένε 'μάνα τραγουδίστρια έχω θα την κάνω ότι θέλω'. Τσακώνονταν, ερωτεύονταν και με έπαιρναν από τη μέση του δρόμου και μου έλεγαν 'τραγούδα μου τώρα το Κανένας’. Λέω ‘Σοφία μου, κοιμάμαι, είναι 4 ώρα’ και μου απαντούσε ‘Είσαι μάνα μου ή δεν είσαι’. Και το τραγουδούσα φυσικά. Το κακό είναι μετά πως, εκεί που εγώ την είχα βρει, μου το έκλειναν. Ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα…», είχε πει η τραγουδίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Σοφία Καρβέλα ρώτησε την Άννα Βίσση αυτό που θες κι εσύ να μάθεις για την ηλικία της

Η Σοφία Καρβέλα έκανε την Άννα Βίσση να ζηλέψει - «Πάρε με μαζί σου»

Η Σοφία Καρβέλα κάνει yoga με τους γιους της και εμπνέει κάθε μητέρα με το post της