H Σοφία Καρβέλα ρώτησε την Άννα Βίσση αυτό που θες κι εσύ να μάθεις για την ηλικία της

H Σοφία Καρβέλα ρώτησε την Άννα Βίσση αυτό που θες κι εσύ να μάθεις για την ηλικία της
Η κόρη εκθείαζε τη μαμά δημόσια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Περιττό να πούμε ότι η Άννα Βίσση είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της χώρας. Τα τραγούδια της τραγουδιούνται για χρόνια εντός και εκτός σπιτιών και κάθε φορά που εμφανίζεται στη σκηνή, γίνεται χαμός στο κοινό που την παρακολουθεί. Οι ερμηνείες της, ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός λόγος που η τραγουδίστρια έρχεται στο προσκήνιο…

Η Άννα Βίσση θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχει κάνει συμφωνία με τον χρόνο. Ενώ διανύει το 64ο έτος της ηλικίας της, έχει καταφέρει να μη δείχνει πάνω από 45, δηλαδή μείον 20 χρόνια. Οπότε, μόλις δημοσίευσε τις πρόσφατες φωτογραφίες της στις οποία πάλι μοιάζει ιδιαίτερα νέα και αναζωογονημένη, η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, της είπε αυτό που θες κι εσύ να της πεις.



Τα σχόλια της Σοφίας Καρβέλα στις νέες φωτογραφίες της Άννας Βίσση

Η κόρη της Ελληνίδας τραγουδίστριας που είδε τη μαμά της στις νέες φωτογραφίες που ανέβασε, άρχισε να κάνει μία σειρά από σχόλια στην ανάρτηση και, μέσα σε αυτά, υπήρχε και ένα ιδιαίτερα αποθεωτικό που, όπως είπε, της έλεγε από μικρή.

sofia karvela anna vissi solio ilikia9

«Θεά, όπως έλεγα μικρή. Μπορώ να το έχω;», είπε η Καρβέλα στη Βίσση. Τα σχόλια, βέβαια συνεχίστηκαν ακάθεκτα.

sofia karvela anna vissi solio ilikia6

Έπειτα, ήρθε μία ερώτηση που πολλοί φανς -και μη- θα ήθελαν να κάνουν στη σταρ: «Τι συμβαίνει; Μπορείς απλά να γεράσεις λίγο; Μπορείς τουλάχιστον να δείξεις λίγο μεγαλύτερη από, ας πούμε, 42;».

sofia karvela anna vissi solio ilikia
sofia karvela anna vissi solio ilikia5

«Επίσης, μου λείπεις. Μπορείς να έρθεις στη Νέα Υόρκη και να πας στο σινεμά μαζί μου και να μοιραστούμε ποπ κορν και να με αφήσεις να σου δίνω διαταγές και να σε αναγκάζω να κάνεις πράγματα για μένα και να σε παρακολουθώ να λιώνεις για μένα όπως εγώ για τους γιους μου;», είπε στη συνέχεια η Καρβέλα, με τη Βίσση να βάζει από ένα emoji ως απάντηση.

sofia karvela anna vissi solio ilikia2
sofia karvela anna vissi solio ilikia18

Το τέταρτο σχόλιο αφορούσε το outfit της τραγουδίστριας, το οποίο η Καρβέλα επαίνεσε. Μην ξεχνάς ότι η κόρη της σταρ έχει ιδρύσει το δικό της brand στην Αμερική, οπότε το στυλ ανήκει στους «δικούς της» τομείς.

sofia karvela anna vissi solio ilikia7

Η αλήθεια είναι, πως πώς να αδικήσει κανείς την Καρβέλα για τα σχόλια περί ηλικίας στη μαμά της; Η Άννα Βίσση πράγματι δείχνει 20 χρόνια νεότερη από την ηλικία της. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις φωτογραφίες στις οποίες αυτό είναι ολοφάνερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η φιλανθρωπική δράση της Σοφίας Καρβέλα και το μήνυμά της στο Instagram

Η Άννα Βίσση έκανε ένα epic σχόλιο μόλις είδε την κόρη της να κάνει αυτό...

Η Σοφία Καρβέλα έκανε την Άννα Βίσση να ζηλέψει - «Πάρε με μαζί σου»