Υπάρχει μία κλισέ ερώτηση που εξοργίζει την Τόνια Σωτηροπούλου

Ιωάννα Τζανή
Υπάρχει μία κλισέ ερώτηση που εξοργίζει την Τόνια Σωτηροπούλου

Η ανάγκη για αγάπη και θαυμασμό, οι ευαισθησίες και οι κλισέ ερωτήσεις που τη θυμώνουν.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα, αλλά και ευαισθητοπιημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Το μοντέλο μοιράζεται συχνά απόψεις και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στα social media και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που ταυτίζεται μαζί της και ενδιαφέρεται για καθετί συμβαίνει στη ζωή της.

Μιλώντας στη εκπομπή της ΕΡΤ, «Κυψέλη», η Τόνια Σωτηροπούλου αναφέρθηκε στο μείζον θέμα του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, στη σχέση της με τα social media, αλλά και στις κλισέ ερωτήσεις περί παιδιών και οικογένειας.

H Τόνια Σωτηροπούλου τώρα και ζωγράφος με τον Μαραβέγια να θαυμάζει το έργο της

Η Τόνια Σωτηροπούλου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι τραγικό και πολλές φορές μέσα στη μέρα μού φαίνεται περίεργο που εγώ συνεχίζω τη ζωή μου ενώ συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αλλά δυστυχώς πάντα συνέβαινε, γιατί αυτός είναι ο ανθρωπότυπος, δεν έχουμε μάθει να συμβιώνουμε ο ένας με τον άλλο και να δίνουμε βάση στην ουσία, που είναι το ότι είμαστε ζωντανοί και η ζωή από μόνη της είναι πάρα πολύ δύσκολη, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχουν ηγέτες που δυσκολεύουν ακόμηπερισσότερο τα πράγματα και στερούν το 2022 με πολέμους τις ζωές των ανθρώπων. Εύχομαι ο πόλεμος να έχει όσο καλύτερη εξέλιξη γίνεται για όλους», υποστήριξε η ηθοποιός.


https://www.instagram.com/p/CZCkL5do1tX

Η σχέση της με τα social media και η ανάγκη της για θαυμασμό

«Δε θεωρώ ότι είμαι ούτε ακτιβίστρια ούτε influencer. Έχω κάποιες αρχές στη ζωή μου, είναι πολύ ξεκάθαρες οι γραμμές του τι είναι ηθικό και τι όχι και προσανατολίζομαι πάντα με σχέση αυτό που αγαπάω μέσα από τη δουλειά μου, δηλαδή τα social media και μέσω της επικοινωνίας που μπορείς να έχεις με κόσμο ο οποίος σε παρακολουθεί», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Και συμπλήρωσε:

«Είμαι ηθοποιός, έχω επιλέξει αυτό το επάγγελμα γιατί προφανώς έχω την ανάγκη να με αγαπούν και να με θαυμάζουν. Θέλω να είμαι ένα πρότυπο το οποίο είναι υγιές, χωρίς όμως να είμαι ψεύτικη απέναντι σε αυτό που πιστεύω, και όπως ο κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητά του, κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θα ήθελα να μην έχω social media αλλά είναι μέρος της δουλειάς μου και το αγαπώ, βγάζω χρήματα, και είναι ένας τρόπος να μοιράζομαι μια προσωπική μου άποψη. Πιστεύω ότι αυτή η ανθρωποφαγία που υπάρχει γενικά, η βία, το ότι κάποιος κάθεται στον καναπέ του και λέει "εγώ θα κράξω σήμερα εσένα γιατί με ενοχλεί και κάθομαι και ψάχνω γιατί δεν ασχολούμαι με τη δική μου ζωή χωρίς να με αφορά πώς θα αισθανθείς" είναι έλλειψη παιδείας και προσωπικής ευτυχίας».



Η ερώτηση που εξοργίζει την Τόνια Σωτηροπούλου

Όσον αφορά στα κλισέ περί γάμου και παιδιών, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέφερε: «Αυτό είναι κάτι που υπάρχει πάντα και εμένα με θυμώνει αφάνταστα. Θεωρώ ότι είναι τρομερή αγένεια το να γράφει κάποιος σε φωτογραφία "α, έχεις φουσκωμένη κοιλιά, είσαι έγκυος". Αρχικά μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα - έχω την τύχη να μην συμβαίνει σε μένα - να μην μπορεί να κάνει παιδιά. Μπορεί να προσπαθεί και να μην το έχει καταφέρει. Μπορεί να μη θέλει σε αυτή τη φάση της ζωής της. Μπορεί να μη θέλει ποτέ».

Και συνέχισε:

«Ενώ οι περισσότερες που το λένε και κάνουν αυτή την ερώτηση είναι γυναίκες, αυτό είναι ουσιαστικά το στίγμα της πατριαρχίας που υπάρχει. Το ότι μια γυναίκα, αφού φτάνει στα 35, δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα για να κάνει παιδιά. Μπορώ να κάνω ό, τι θέλω βασικά! Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια αν εγώ θέλω να ζω με κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά. Μπορώ να κάνω πέντε παιδιά ή μπορώ να υιοθετήσω παιδιά. Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα, για την καθεμια από εμάς».

Πηγή φωτογραφιών: @toniasotiropoulou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σωτηροπούλου, Οικονομάκου, Ηλιάκη σε χειμερινές διακοπές- Οι photos θα σε ταξιδέψουν (photos)

Ο Μαραβέγιας επέστρεψε στο Voice και η Τόνια Σωτηροπούλου αντέδρασε στο bromance με τον Μουζουράκη