Jennifer Lopez: Το βίντεο της από το 2014 που έγινε viral και δείχνει πως δεν μεγαλώνει

Ιωάννα Τζανή
Jennifer Lopez: Το βίντεο της από το 2014 που έγινε viral και δείχνει πως δεν μεγαλώνει

Ακόμα ένα βίντεο που αποδεικνύει ότι η Lopez δε μεγαλώνει με τίποτα!

Μπορεί η Leah Remini να έχει μέσα στην καρδιά της την κουμπάρα και μακροχρόνια φίλη της Jennifer Lopez, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι... δεν της σπάει και κάποιες φορές τα νεύρα! Ποια φιλία, άλλωστε, δεν τα έχει αυτά;

Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok η 51χρονη κολλητή της Jlo, μοιράστηκε με τους followers της τον λόγο για τον οποίο η Lopez είναι τόσο... «ενοχλητική».

H Jennifer Lopez βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να εμφανίσει τον Ben Affleck στο video clip της

Το ξεκαρδιστικό TikTok της Leah Remini

«Η Jen μου είχε ζητήσει να τη συναντήσω στην πισίνα, σωστά;», είπε αρχικά η ηθοποιός, στρέφοντας την κάμερα προς τον εαυτό της για να δείξει στους θεατές την εμφάνισή της στην πισίνα, όπου φοράει ένα καπέλο του μπέιζμπολ και είναι άβαφη, ενώ στη συνέχεια έδειξε την... grande εμφάνιση της Lopez.

«Αυτή είμαι εγώ - φυσιολογική. Κοιτάξτε αυτό! Μπαντάνα! Κοσμήματα! Μπορείς να γίνεις άσχημη μία φορά; Απλά να είσαι κανονική μία φορά;», αστειεύτηκε η Remini.

Οι δύο φίλες ξέσπασαν σε γέλια, ενώ η Leah Remini χαρακτήρισε «τρελή» τη Λατίνα σταρ.

Δεν την αγγίζει ο χρόνος τη Jlo!

Αν και η Remini ανέβασε μόλις χθες (17/3) το βίντεο στο TikTok, στην πραγματικότητα είναι τραβηγμένο από το 2014 και αποτελεί ακόμη μία απόδειξη ότι η Jlo δε μεγαλώνει με τίποτα, αφού παρόλο που έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε, είναι λες και δεν έχει περάσει ούτε μέρα από πάνω της!



Οι δύο ηθοποιοί είναι φίλες για πάνω από μια δεκαετία χάρη στον Marc Anthony, τον επί χρόνια φίλο της Leah Remini και πρώην σύζυγο της Jennifer Lopez.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

JLo και Ben Affleck θα στεγάσουν τον έρωτά τους σε άλλη χώρα και αυτός είναι ο λόγος

Τα δίδυμα παιδιά της Jennifer Lopez έχουν γενέθλια και είναι επίσημα έφηβοι (photos)