Τα δίδυμα παιδιά της Jennifer Lopez έχουν γενέθλια και είναι επίσημα έφηβοι (photos)

Ιωάννα Τζανή
Τα δίδυμα παιδιά της Jennifer Lopez έχουν γενέθλια και είναι επίσημα έφηβοι (photos)

Η Jennifer Lopez είναι μαμά των διδύμων Emme και Max, που σήμερα κλείνουν τα 14 τους χρόνια!

Η Jennifer Lopez είναι μια γλυκιά μανούλα δύο παιδιών, του Marc και της Emme, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony το 2008.

Σήμερα, λοιπόν, 22 Φεβρουαρίου, τα δίδυμα μπαίνουν και επίσημα στην εφηβεία, αφού γιορτάζουν τα 14α γενέθλιά τους!

ryan reynolds

Ryan Reynolds: Η ομοιότητα με τον Ben Affleck και οι ερωτήσεις που δέχεται για τη J.Lo

Η τρυφερή εξομολόγηση της JLo

Πριν από μερικές ημέρες, η 52χρονη είπε στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» πως δεν μπορεί να πιστέψει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά της και πώς πέρασε ο καιρός και έγιναν «μικροί ενήλικες».


https://www.instagram.com/p/CVt9rh6J8bA

«Καταρχάς, είναι καταπληκτικοί. Και μόλις έγιναν ενήλικες. Είναι σαν μικροί ενήλικες και έχουν τη δική τους ζωή, τις δικές τους απόψεις για τον κόσμο και τους αρέσει να σου δείχνουν ότι ξέρουν πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά η JLo.

Και συνέχισε:

«Νιώθω ότι μαθαίνω τόσα πολλά από αυτούς. Με κρατούν ενήμερη για τον κόσμο και το τι συμβαίνει γύρω μας και πώς σκέφτονται τα παιδιά. Είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος».

https://www.instagram.com/p/CaTq9wgD2ez

Παρά την ηλικία τους, η Jennifer Lopez λέει ότι τα παιδιά της εξακολουθούν να αγαπούν το αξιολάτρευτο ψευδώνυμο που τους έχεις βγάλει, που δεν είναι άλλο από το «coconuts».

«Μου αρέσει να πιστεύω ότι τους αρέσει, Είναι χαριτωμένο να τα αποκαλώ έτσι γιατί είναι δύο, και όταν ήταν ακόμα μικρά στην κούνια, τα μαλλιά τους έμοιαζαν με το χνούδι της καρύδας, γι' αυτό τα αποκαλούσα έτσι. Και μου κόλλησε», είπε γελώντας.



Το... μάθημα αγάπης της JLo

Όσο για το τι προσπαθεί να διδάξει στα δίδυμα παιδιά της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο αμερικανικό PEOPLE ότι προσπαθεί να τους εκφράζει όσο πιο συχνά γίνεται πόσο πολύ τα αγαπά και ότι το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό.

«Τους λέω ότι τα μικρά απλά πράγματα, όπως οι σκέψεις τους, τα βοηθούν να σκέφτονται θετικά, ότι όλα τα συναισθήματά τους είναι φυσιολογικά και ότι οι άνθρωποι πρέπει πάντα να τους φέρονται καλά και να μην είναι θύμα κανενός. Έτσι μπορούν να έχουν καλές, υγιείς σχέσεις με τους φίλους τους και μετέπειτα όταν ερωτευτούν», εξομολογήθηκε η 52χρονη.


https://www.instagram.com/p/CWD9EYrPV8R

Η Jennifer Lopez, η οποία πέρσι επέστρεψε στην αγκαλιά του Ben Affleck 18 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, τόνισε επίσης τη σημασία της αγάπης για τον εαυτό μας και της εσωτερικής γαλήνης. «Θέλω τα παιδιά μου να μάθουν ότι αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, μπορείς πραγματικά να δημιουργήσεις μια όμορφη σχέση. Αλλά μέχρι τότε, πιθανότατα θα παλέψεις και θα προσπαθήσεις πολύ για να τα καταφέρεις», είπε.

Πηγή φωτογραφιών: @jlo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ιστορία πίσω από το νυφικό της Jennifer Lopez στην ταινία «Marry Me»

Η Jennifer Lopez έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τη σχέση με τον Ben Affleck στην Ellen