JLo και Ben Affleck θα στεγάσουν τον έρωτά τους σε άλλη χώρα και αυτός είναι ο λόγος

Ιωάννα Τζανή
JLo και Ben Affleck θα στεγάσουν τον έρωτά τους σε άλλη χώρα και αυτός είναι ο λόγος

Οι Bennifer ψάχνουν σπίτι έξω από το Λονδίνο!

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, και φυσικά αχώριστοι! Ωστόσο, τα... καυτά φιλιά τους θα λείψουν για κάποιο χρονικό διάστημα από το λαμπερό χαλί του Hollywood, αφου το ζευγάρι μετακομίζει στη Βρετανία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το Daily Mail, το ζευγάρι ψάχνει σπίτι έξω από το Λονδίνο και οι λόγοι που θα μετακομίσουν σε άλλη χώρα είναι επαγγελματικοί.

lopez affleck

Το δώρο του Ben Affleck είναι ξεκάθαρα πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez

Ο Ben Affleck πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα να συμμετέχει στην επερχόμενη ταινία της Barbie, η οποία γυρίζεται στα στούντιο Leavesden της Warner Bros στο Hertfordshire. Ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς, οι οποίοι έχουν ήδη επιλέξει τη Margot Robbie για τον ρόλο της Barbie και τον Ryan Gosling για τον ρόλο του Ken.


https://www.instagram.com/p/CTrCytJMLkT

Η περιοχή που θα στεγάσουν τον έρωτά τους

Οι Bennifer, οι οποίοι είναι ξανά μαζί από τον περασμένο Μάιο, ανέθεσαν σε κτηματομεσίτες να τους βρουν σπίτι για να νοικιάσουν, πιθανώς στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

«Υπάρχει μια πολύ αξιόπιστη ομάδα που αναζητά το τέλειο σπίτι για τον Ben και την JLo για το καλοκαίρι. Θα είναι πιθανώς μια συνηθισμένη έπαυλη σε μια καταπράσινη περιοχή έξω από το Λονδίνου. Οι Αμερικανοί σταρ λατρεύουν περιοχές όπως το Ρίτσμοντ, το οποίο, εκτός από υπέροχο, είναι κοντά στο αεροδρόμιο Heathrow, αλλά και αρκετά κοντά σε μερικά από τα μεγάλα στούντιο όπως το Leavesden και το Shepperton», ανέφερε μια πηγή στο Daily Mail.



Η πρόταση γάμου, ο χωρισμός και η επανασύνδεση

Ο 49χρονος Affleck και η 52χρονη Lopez ενθουσίασαν τους fans τον Μάιο του 2021, όταν ανακοίνωσαν την επανασύνδεσή τους ύστερα από 18 ολόκληρα χρόνια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» και άρχισαν να βγαίνουν τον επόμενο χρόνο, μετά τον χωρισμό της JLo από τον δεύτερο σύζυγό της, τον χορευτή Cris Judd.



Αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, όταν ο Affleck τής έκανε πρόταση γάμου με ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι 6,1 καρατίων που φέρεται να κόστιζε 1,9 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο ανέβαλαν τον γάμο τον Σεπτέμβριο του 2003, δύο ημέρες πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, επικαλούμενοι την «υπερβολική προσοχή των μέσων ενημέρωσης».

Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004, με τον Ben Affleck να παντρεύεται το 2005 την ηθοποιό και μητέρα των τριών του, Jeninfer Garner. Οι δυο τους χώρισαν το 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Jennifer Lopez έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για τη σχέση με τον Ben Affleck στην Ellen

H Jennifer Lopez αποκάλυψε μετά από 17 χρόνια γιατί χώρισε από τον Ben Affleck